2821
2789

من یکی دهنم سرویس شده نمیذاره تایپ بکنه 😑😑😑😑😑😑😑

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از بازار مرورگر گردو پلاس نصب کن تازه شماره و رمزتو هم ذخیره میکنه راحت میشی

جدی خدا خیرت بده عزیزم♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

جدی خدا خیرت بده عزیزم♥️

آره عزیزم برو دانلودش کن نصبش کن راحت میشی 

شماره و رمزتو ک زدی میای داخلش بعد یه اعلان برات میاد ذخیره میکنی اعلان میاد بالا باید زود حواست باشه بزنی رو ذخیره

میری تو یه تاپیک داری یه موضوع رو دنبال میکنی یهو وسط صفحه میگه منم همین مشکل رو داشتم 😐 به خودت می ...

ارره بابا منم تاپیک زدم واسش خستمون کردن بخدا

عکس پروفایلم خودمم😍کسی کپی نکنه🫡 خدانکنه به من بگن کاری رو نکن دقیقا همون کارو ده بار انجام میدم💅🏻

آره عزیزم برو دانلودش کن نصبش کن راحت میشی شماره و رمزتو ک زدی میای داخلش بعد یه اعلان برات میاد ذخی ...

مرسی عزیزم انشالله عاقبت بخیر بشی قشنگم 🫶🙏

2790
2823
2791
2779
2792