2777
2789

خداشکر اونقدر عاقل بودم افسار قلبم دستم بود که خودم و روحم درگیر نکنم . عشق یک طرفه سوهان روح 

زمان بده و دور شو از جایی ممکن هست ببینی بعد میبینی چقدر آرامش قشنگ ، هدف ها بهتری هم هست کم کم سرگرم میشی وقتی دیدی اون آدم اصلا انگار غریبه 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چی بگم طرف قبل دیدن من ۴ ساله تو رابطست و به من غیرمستقیم همش چراغ سبز میداد فک کردم مجرده رل نداره...گفتم محاله با وجود رل همچین رفتار کنه...بهش حس پیدا کردم و فهمیدم تو رابطست....و من موندم با دنیای سوال و حس بی ارزشی‌...

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
من چی بگم طرف قبل دیدن من ۴ ساله تو رابطست و به من غیرمستقیم همش چراغ سبز میداد فک کردم مجرده رل ندا ...

چرا بعضی ها باید عشق یک طرفه تجربه کنن ،۳ سال تمام تمام زندگیم رو پاش ریختم بعد الان رفت تو رابطه 

چرا بعضی ها باید عشق یک طرفه تجربه کنن ،۳ سال تمام تمام زندگیم رو پاش ریختم بعد الان رفت تو رابطه

شما باهاش تو رابطه بودی قبلا؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤