2777
2789
عنوان

درس و دانشگاه

72 بازدید | 9 پست

اینکه من تمرکزم رو روی درس و دانشگاه میزارم کار بدیه؟ اینکه میخوام درس بخونم ارشد رو دانشگاه خوب قبول شم اونم دولتی برای اینکه شهریه ندم و به‌خانواده فشار نیاد کار بدیه؟ چرا خانوادم مخصوصا مامانم درک نمیکنه نمیزاره درس بخونم 

بخدا الان نشستم دارم گریه میکنم از دستش

هرکی یجور میناله

یکیش به زور خانوادش درس میخونه

یکی هم شما 

هرکاری عشقت میکشه بکن نذار دخالت کنن

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار بدی نیست ولی نیاز نیست فشار زیادی وارد کنی به خودت زندگی ابعاد دیگه هم داره

خب زیاد فشار نمیارم 

۴ روز تو هفته دانشگاهم بقیه روزاهم درحد ۲ ۳ ساعت درس میخونم استراحتمم میکنم

هرکی یجور مینالهیکیش به زور خانوادش درس میخونهیکی هم شما هرکاری عشقت میکشه بکن نذار دخالت کنن

نمیزارن که الان من تابستون میخواستم کلی کار بکنم برم کارآموزی، گواهینامه بگیرم بعد دنبال کارای دکترم برم

گفتم تابستون که وقت دارم این کارا رو‌ انجام بدم ولی خانواده نمیزارن تابستون میرن شهرستان کل ۳ ماه رو الان واقعا خسته شدم هر روز دنبال کارامم هیچکدومم درست نشده میگم خب میزاشتید اونموقع که بیکار بودم یه دو ماه تابستون میموند اینجا داد و بیداد میکنن که توهم با این دانشگاهت یه تابستون میخوایم بریم شهرستان نمیزاری درحالی که ماهی یه بار اونجان همه غیبتام رو واسه شهرستان رفتن میزارم  

نمیزارن که الان من تابستون میخواستم کلی کار بکنم برم کارآموزی، گواهینامه بگیرم بعد دنبال کارای دکترم ...

بزار هرچی میخوان بگن

تو کار خودتو بکن 

گرچه اگه پسر بودیم کارامون خیلی روون بدون چرا و اه و اوه پیش می‌رفت

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

بزار هرچی میخوان بگنتو کار خودتو بکن گرچه اگه پسر بودیم کارامون خیلی روون بدون چرا و اه و اوه پیش می ...

دقیقاا

من ۷ ترمه درسم رو تموم میکنم فقط ۱ درسم میمونه خب نمیشه واسه یه درس پاشم برم دانشگاه میگم این یکی رو سال بعد تابستون بردارم داد و بیداد راه میندازه مامانم:/

بعد میدونید چیه من معلولیت دارم واقعا سختمه هر روز از صبح تا شب دانشگاهم بعدشم روزای دیگه‌ هم باز از صبح تا غروب بدو بدو دنبال کارامم تابستون بود کارم راحت تر بود.. درک نمیکنن که:/

دقیقاامن ۷ ترمه درسم رو تموم میکنم فقط ۱ درسم میمونه خب نمیشه واسه یه درس پاشم برم دانشگاه میگم این ...

تابستون بردار بهتره

معرفی به استاد نمیتونی انجام بدی؟

تابستون بردار بهترهمعرفی به استاد نمیتونی انجام بدی؟

نمیدونم اخه مهمانم یه دانشگاه دیگه باید برم ببینم میزارن یا نه مشکل اینجاست درس معارفه

نمیدونم اخه مهمانم یه دانشگاه دیگه باید برم ببینم میزارن یا نه مشکل اینجاست درس معارفه

ان شاءالله که بشه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792