2777
2789
عنوان

مکمل های تقویت تخمدان

158 بازدید | 18 پست

خانما عزیز این مکملای تقویت تخمدان و تخمک و تقویت اسپرم واقعا تاثیر داره؟ دکتر زنان گفت بخرین دو ماه مصرف کنین ، اگه نتیجه ندیدین باید لتروزول بخوری

آخه خیلی این مکملا قیمتشون بالاست ، امتحانش می ارزه؟

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متاسفانه همشون هورمونی برای خانما موای زائد میاره فقط ک من خودم دچارشم لتروزل بتنهای کارساز نیس اصلاتاثیرش زیادنی

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

متاسفانه همشون هورمونی برای خانما موای زائد میاره فقط ک من خودم دچارشم لتروزل بتنهای کارساز نیس اصلا ...

لترزول و کلومیفن موی زائد میاره؟

لترزول و کلومیفن موی زائد میاره؟

اره همشون عکس اخرین سونوتوبفرس برات تفسیر کنم

تقویتی گلای وانس اوزیل خوبه خیلی 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

هرسوالی داشتی بپدس 

اره همشون عکس اخرین سونوتوبفرس برات تفسیر کنمتقویتی گلای وانس اوزیل خوبه خیلی

اتفاقا همینو از دیجی کالا سفارش دادم ، خداروشکر

اره همشون عکس اخرین سونوتوبفرس برات تفسیر کنمتقویتی گلای وانس اوزیل خوبه خیلی

برج ۶ سونو واژینال دادم ، دکتر گفت هیچ مشکلی نداری عالیه ، چهار ماهه اقدامم

اتفاقا همینو از دیجی کالا سفارش دادم ، خداروشکر

اره خیلی خوبه هورمونیه فرداموی زائدمیزنی نگی چرا وای وای راستی چرانپول سینال اف نمیزینی زودی نتیجه خوب ببینی این قرصا طول میکشه بخای نتیحه ببینیا

تقویتی مثل چه قرصی برای تخمدان؟

به من گفت اوابوست بگیر ولی قیمت اون دو میلیون و خورده ایه! من ارزون ترشو پیدا کردم خریدم ، یه مارک دیگه

اره خیلی خوبه هورمونیه فرداموی زائدمیزنی نگی چرا وای وای راستی چرانپول سینال اف نمیزینی زودی نتیجه خ ...

عه جدی ، هوف خدایا ، من به دکتر گفتم بده ها بخدا گفت نه ، بخور دو ماه دیگه اقدام کن