nemidonam_valla مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 576 عنوان کنکور انسانی 47 بازدید | 8 پست سلام بچه ها من تازه شروع کردم به خوندن دارم خودمو واسه آزمون ۳۰ آبان آماده میکنم از روزی ۳ ساعت شروع کردم دیروز ۵و نیم ساعت خوندم امروز میخوام ۶ساعت بخونم واسه فنون و ریاضی و منطق و فلسفه و عربی چجوری بخونم که بالا بزنم؟؟ویدئو ببیینم؟؟ و اینکه هدفم رتبه زیر ۳۰۰ منطقه ۲ عه میتونم ؟شدنیه؟؟ اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه. 1404/08/19 | 12:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مشاور_انسانیا عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1352 سلام عزیزممممملینک کانالم امضام هست مخصوص رشته انسانی حتما عضو شو😍😍😍 دانشجو معلم خانم
مشاور_انسانیا عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1352 @moshaver_ensaniaaaاگه نشد کپی کن داخل روبیکا😍🥹 دانشجو معلم خانم
مشاور_انسانیا عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1352 واسه فنون و ریاضی و عربی فیلم ببین ولی منطق نیاز نداره چاره ی منطق خلاصه نویسی و تست زنی زیاد هست دانشجو معلم خانم
مشاور_انسانیا عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1352 بله که شدنیهههههفقط استمرار داشته باش و ساعت مطالعت رو برسون به ۸ ۹ ساعت دانشجو معلم خانم
nemidonam_valla مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 576 بله که شدنیهههههفقط استمرار داشته باش و ساعت مطالعت رو برسون به ۸ ۹ ساعت ممنونم چشم🥲✨️💕 اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
nemidonam_valla مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 576 بله که شدنیهههههفقط استمرار داشته باش و ساعت مطالعت رو برسون به ۸ ۹ ساعت میتونم یه سوال بپرسم ازتون؟شما از کی شروع کردین و تونستین رتبه۷۰۰ بشین؟ اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
مشاور_انسانیا عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1352 میتونم یه سوال بپرسم ازتون؟شما از کی شروع کردین و تونستین رتبه۷۰۰ بشین؟ من رتبه ۷۰۰ نیستم زنشم😂💔 ولی خودمم رتبم هزار شد شوهرم که ۷۰۰ بود از آبان سال کنکورش شروع کردمن تابستون سال کنکورم شروع کردم مهم نیست کی شروع میکنی مهم کیفیته دانشجو معلم خانم
nemidonam_valla مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 576 من رتبه ۷۰۰ نیستم زنشم😂💔 ولی خودمم رتبم هزار شد شوهرم که ۷۰۰ بود از آبان سال کنکورش شروع کردمن تاب ... 😍ایوللل به هردوتون اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.