2777
2789
عنوان

قطار فدك

512 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

ميخواستم بدونم اينجا كسي با قطار فدك سفر رفته؟ بخصوص مشهد

تو سايتشون ديدم كه يه طرحي دارن كه با چندتا از هتلاي سه ستاره تا ٥ ستاره قرداد دارن و در صورت خريد بليت ميشه تو اون هتلا ساكن شد

كسي بوده كه از اين طرح استفاده كرده باشه؟

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

با قطار فدک رفتیم مشهد ولی هتل رو خودمون اونجا رزرو کردیم هتل هایی که مربوط به قطار هستش رو اطلاعی ندارم ولی قطار فدک عالیه انگار تو خونه خودت نشستی و پذیراییشون هم خیلی خوبه

خدا جونم شکرت برا هدیه ای که بهمون دادی 😍 خودت برامون حفظش کن 😊 الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
با قطار فدک رفتیم مشهد ولی هتل رو خودمون اونجا رزرو کردیم هتل هایی که مربوط به قطار هستش رو اطلاعی ن ...

عزیزم بلیطش چنده.چند ساعت توراهین

🌼زندگی گر هزار باره بود،بار دیگر تو،بار دیگر تو...🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اينجور كه تو سايت زده يازده ساعت

قيمتاشم متفاوته

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
با قطار فدک رفتیم مشهد ولی هتل رو خودمون اونجا رزرو کردیم هتل هایی که مربوط به قطار هستش رو اطلاعی ن ...

رفت و برگشت چقدر هزينه ي قطارتون شد؟

فکر میکنم 10 11 ساعتی باشه ولی انقد راحتی متوجه نمیشی پارسال رفتیم دقیق یادم نیست ولی فکر کنم نفری 200 اینا باشه 

خدا جونم شکرت برا هدیه ای که بهمون دادی 😍 خودت برامون حفظش کن 😊 الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
 فکر میکنم 10 11 ساعتی باشه ولی انقد راحتی متوجه نمیشی پارسال رفتیم دقیق یادم نیست ولی فکر کنم ...

ممنون عزيزم 🌹

رفت و برگشت چقدر هزينه ي قطارتون شد؟

من و همسرم رفتیم ولی کوپه 4 تایی رو گرفتیم رفت و برگشت فکر میکنم 1/5 یا بیشتر شد دقیق یادم نیست نفری چقد بود

اره از طرحش خبر دارم ولی ما پارسال رفتیم بعد اینکه برگشتیم دیدم من همسرم تو راه اهنه بلیط داشتیم رفتیم