asham_m مدیر عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 31 عنوان بیبیچک | مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 61 پست عد ۹ روز بی بی چک زدم و اونطوری ک نضون میده مثبته الان باید چیکا کنم آز مایش خون بدم یا برم دکتر بعد خانمایی ک تجربه دارن بگن 1404/08/19 | 11:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asham_m مدیر استارتر عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 31 پاشو برو دیگه.... وقتی جوابو گرفتی اگه دوست داشتی منو تگ کن خبر خوشحالیتو ببینم تنهایی خون بدم غش میکنم برای چکاپ تنها بودم سر گیجه داشتم میترسم تنها برم همسرم بیاد بهش خبرو بدم باهم بریم
bahar86bala عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 1324 همسرم کم تحرکی اسپرم داش خودمم تنبلی خیلی خفیف تو تخمدان سمت راست ک دکتر گف بهتره آی وی اف کنی سریع ... منم بابد ای وی اف کنم...اصلا خیلی دلگیرم ....انشالله بارداری خوبی داشته باشی خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔
siimaa24 عضویت: 1400/08/01 تعداد پست: 1041 انشالله بزودی توام تجربه میکنی این لحظه رو من بعد ۵ سال بالاخره مثبت شد دکترم بهم دارو داد گف تا دو ... مبارکت عزیزم بسلامتی😍دعا کن منم حامله باشم
asham_m مدیر استارتر عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 31 منم بابد ای وی اف کنم...اصلا خیلی دلگیرم ....انشالله بارداری خوبی داشته باشی ان شالله بزودی زود تو این تاپیکو بزنی بگی بالاخره مثبته فقط خدا میدونه چقد منتظر مثبت شدنش بودم از حرفای آدما خسته بودم ولی امیدم ب خدا بود
bahar86bala عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 1324 ان شالله بزودی زود تو این تاپیکو بزنی بگی بالاخره مثبته فقط خدا میدونه چقد منتظر مثبت شدنش بودم از ح ... منم خیلی خسته ام به زور دارم جسمم رو میکشم خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔
asham_m مدیر استارتر عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 31 منم خیلی خسته ام به زور دارم جسمم رو میکشم ب خدا توکل کن .امیدتو از دس نده بالاخره میشههن
ثنما عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 1691 الان غیرماها خانوادت کدوم میدونن خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله
آرادوآرام عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 1554 ان شالله بحق فاطمه زهرا هر کی نی نی میخواد همین ماه مامان شه 🥹🥹 آخ خدا از زبونتو بشنوه.الهی که بسلامتی بارداری رو سپری کنی و نی نی نازتو به آغوش بگیری.نمیدونی منم چقدر منتظر چنین روزی هستم که ببینم
asham_m مدیر استارتر عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 31 آخ خدا از زبونتو بشنوه.الهی که بسلامتی بارداری رو سپری کنی و نی نی نازتو به آغوش بگیری.نمیدونی منم ... فداتشممم انشالله همینقدر ک انرزی خوب دادی خدا صد برابرشو ب زندگیت برگردونه از این خوشحالیا و استرسا قسمت همه اونایی ک چشم انتظارن
asham_m مدیر استارتر عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 31 الان غیرماها خانوادت کدوم میدونن ساعت ۱۰ و نبم فهمیدم فعلا نگفتم ب کسی داشتم میترکیدم اومدم اینجا ببینم مثبته واقعا جای شک هس بی بی دیگبزنم یا ن درسته
آرادوآرام عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 1554 فداتشممم انشالله همینقدر ک انرزی خوب دادی خدا صد برابرشو ب زندگیت برگردونه از این خوشحالیا و استرسا ... انشالله عزیزم ممنونم ازت جایبخدا از بارداری مامانایی که منتظر نی نی هستن آنقدر خوشحال میشم که نگو.خدا امید همه ما هست.
ثنما عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 1691 ساعت ۱۰ و نبم فهمیدم فعلا نگفتم ب کسی داشتم میترکیدم اومدم اینجا ببینم مثبته واقعا جای شک هس بی بی د ... ن مثبته دیگه فقط فیلم بگیر وقتی ب شوهرت گفتی خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله
asham_m مدیر استارتر عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 31 انشالله عزیزم ممنونم ازت جایبخدا از بارداری مامانایی که منتظر نی نی هستن آنقدر خوشحال میشم که نگو.خ ... خدا خوشحالی نسیب دل مهربونت بکنه
asham_m مدیر استارتر عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 31 ن مثبته دیگه فقط فیلم بگیر وقتی ب شوهرت گفتی اره دارم آماده میکنم رفتم یسری چیز خریدم برای سوپرایزش😍
ثنما عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 1691 برامن بفرست 😂من ذوق دارم 🥰😍 خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله