2777
2789
عنوان

اولین رابطه

41210 بازدید | 42 پست

حدود ۱۰ ماهه که ازدواج کردم و اومدم خونه ی خودم. قبلش هم حدود یک سال نامزدی و عقدمون بود. از وقتی اومدم خونه ی خودم رابطه کامل نداشتیم. خیلی استرس داشتم. دوستم برام از اولین رابطه با همسرش تعریف کرده بود و یه چیز وحشتناکی بهم گفته بود و از درد وحشتناکش و .....

خیلی اینور و اونور سرچ کردم و اومدم نی نی سایت و تاپیک افرادی که مشکل مشابه من رو داشتن رو خوندم. واقعا میترسیدم. یه تصور فضایی داشتم و فکر میکردم قراره چه اتفاقی بیفته. البته اینکه همسرم هم یهویی کار رو تموم نکرد، بی تاثیر نبود. دوستم ک برام تعریف کرده بود، همسرش خیلی ناگهانی این کار رو انجام داده بود و دوستم خیلی درد کشیده بود. اما من واقعا دردی نداشتم و فقط فردای اون روز کمی خون اونم حالت لکه بینی دیدم. واقعا دردی نداشت. خیلی برام خودم بزرگش کرده بودم و فکر میکردم شاید مشکلی دارم. ولی وقتی تموم شد، دیدم واقعا هیچی نبوده. ۸ ماه بخاطر ترسم طولش داده بودم. واقعا چیزی نبود.

الانم اومدم به تازه عروسا بگم که اصلا نترسید. واقعا دردی نداره. اگر همسرتون کار رو یهویی تموم نکنه و از روان کننده استفاده کنید و در صورت نیاز برید پیش دکتر زنان و مشورت بگیرید، خیلی راحت میتونید انجامش بدید. واقعا چیزی نیست که بخواید ازش فرار کنید. اصلا نگران نباشید. 

من حتی دکتر هم نرفتم. ولی وقعا خوشحالم که تموم شد بعد این همه مدت که فکر میکردم هیچوقت قرار نیست انجام بشه...

اگر تجربه مشابهی دارید بگید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلد تایم زندگیو با ترس خراب کردی که 😂😂ده ماه خوب همسرت باهات راه اومده خوشبخت باشید ❤️نه درد داره ...

معنی امضات چیه

نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮

گلد تایم زندگیو با ترس خراب کردی که 😂😂ده ماه خوب همسرت باهات راه اومده خوشبخت باشید ❤️نه درد داره ...

گلدن تایمو بگو فقط😂

اینجوری که گفتی انگار زندگی به قبل از sex و بعد اون تقسیم میشه...😂

منم شش ماه طول کشید حتی به طلاق فکر میکردم آخر یه متخصص زنان رفتم روان کننده و قرص آرامش بخش بهم داد یخورده صحبت کرد اعتماد بنفسم رو بالابرد  خیلی تاثیر خوبی گذاشت منم خیلی ناامید بودم 

آره والا خوب راه اومده اونوقت شوهر من نیم ساعت صبر نکرد شب عروسی

سلامتی و خوشبختی دخترم