سلام مامان خوشگلا من پسرم امروز 16روزه اس خیلی تو غذاهای رعایت میکنم و در حدی شدم که فقط یا مرغ آب پز میخورم یا فیله گوسفند آب پز یا هم سوپ دائمی هم عرق کلپوره و 40گیاه و بومادران میخورم بعد غذا که نفخ نکنه تا کی رعایت کنم کولیک نمیگیره چی نخورم که کولیک نگیره راهنمایی کنین چیکار کنم باهاش
چه استراحت خوبیست در جوار خودم،خودم برای خودم با خودم کنار خودم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم اینو میدونستی کولیک راه درمانی نداره بعدم نوزاد ک بدنیا بیاد اگه کولیک داشته باشه از شب تا صبح سر تایم مشخصی گریه میکنه... کولیک تا جایی ک من فهمیدم میگن بچه ها ک دستگاه داخلی بدنشون یکم دیرتر تشکیل میشن درد زیادی دارن و قابل تحمل نیس ک میگن بهش کولیک پسر خودمم کولیک داشت تا سه ماه با گرمیچر و راه بردن اینو نگهداشتیم ک خسته میشد خوابش میبرد
عزیزم اینو میدونستی کولیک راه درمانی نداره بعدم نوزاد ک بدنیا بیاد اگه کولیک داشته باشه از شب تا صبح ...
عزیز پسرت از اول داشتش ؟ آخه بعضیا میگن بچه ها ممکنه از 20روزگی به بعدم بگیرن این کولیکو من پسرم تا الان الحمدلله اذیتم نکرده آنچنان ولی میترسم بعدش بگیره که سخته
چه استراحت خوبیست در جوار خودم،خودم برای خودم با خودم کنار خودم
پسر من از چند روزگیش شروع کرد نابود شدم تا سه ماهگی فقط راش میبردیم ولی روزا اروم بود شبا درد میکشید بچم ما اونموقع نمیفهمیدیم کولیک دارع البته اگه میفهمیدیم راه علاجی نداشت اینقد گریه میکرد ک دم دمایه صبح خوابش میبرد
شما با رژیم غذایی ضد نفخ فقط میتونی حد دلدردشو کمتر کنی و مدتشو. وگرنه همه بچه کولیک دارن چون دستگاه گوارششون هنوز تکمیل نشده. ما که دو ماه هرشب سر یه ساعت مشخص دلدرد میشد و فقطم با ماشین سواری آروم میشد. گاهیم با حموم یا ننو. شبای سختی بود اما خداروشکر فقط یکی دوماه بود زود تموم شد. بچم از درد سیاه میشد من و باباش انقدر گریه میکردیم. با التماس نگامون میکرد