با آدمی ازدواج کنید که ساختن خانواده براش محوریت داره. هرجایی که بره شوق برگشتن به خونه داره. به در و دیوار خونه، رنگبندی خونه، بوی خونه اهمیت میده. زندگی فقط با آدمی حفظ میشه که اولویتش خونهشه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حتی رئیس بزرگوار مافیا در فیلم پدرخوانده (که نور به قبرش بباره!) هم روی این موضوع تاکید داشتند و بارها در طول فیلم نظرشون رو ابراز میداشتند که یک گانگستر خوب اول باید به خانواده اش برسه. روحشون شاد باد!
باید باش زندگی کرد که فهمید این خصلت را داره یا نه
در این مدت زندگی به گونه ای سپری شده که میتونم سالها بدون اونکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بده غمگین بمونم😔😔من این روزها برای هرچیزی هزار بار گریستم🖤چه جوانانی!میبینی چه جوانانی😔بسیاریشان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند🥺😔
همسر سابقم بنده خدا مث بز کوهی دائم کوه بود خیلی کم خونه پیداش میشد وقتی هم میومد خونه می گفت احساس حبس شده ها رو دارم من باید تو کوه و طبیعت باشم نه ور دل تو😐
نازنین ممدا و اوا خواهرای سایت که تو سایت زنونه با تم صورتی پرسه می زنید ... خدا شاهده درخواست ببینم با خاک یکسانتون می کنم ...