ایراان_بانووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1455 عنوان غرورمو گذاشتم تو چرخ گوشت 113 بازدید | 16 پست رفتم بهش اعتراف کردم قبول نکردرفتم دعا گرفتم و بعد قبول کردالآنم مثل چسب چسبیدم بهش هی میگه ولم کنخدایا چرا برعکس شد همه چی برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!! 1404/08/19 | 02:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shabanihanieh عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 1160 😐😐اون بنده خدا گنا داره چقدر اسیب میبینه که شما بخاطر خودخواهی خودتون رفتید براش دعا گرفتید واقعا متاسفم لا حول ولا قوة الا بالله
ایراان_بانووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1455 😐😐اون بنده خدا گنا داره چقدر اسیب میبینه که شما بخاطر خودخواهی خودتون رفتید براش دعا گرفتید واقعا ... من خیلی دوستش دارم نمیتونم دیگه برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
رز_سـفـیـد82 عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 3034 دقیقا خدا داره بهت میفهمونه چیزی نباید با زور به دست بیاری اگر صلاحت باشه میشه مال خودت وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸
بستنی،لیوانی،وانیلی عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 1305 یه چیزی بگم؟؟بخدا این مدل یه قرون هم ارزش نداره میدونی چیه درد بی درمون نیست که نشه،میدونم کار خیلی سختیه ولی یه لحظه فکر کن اصلا این رابطه از اساس غلطه،بیخیال شو و منتظر یه عشق درست باش
ایراان_بانووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1455 دقیقا خدا داره بهت میفهمونه چیزی نباید با زور به دست بیاری اگر صلاحت باشه میشه مال خودت نمیدونم خسته.م برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
shabanihanieh عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 1160 من خیلی دوستش دارم نمیتونم دیگه این دوست داشتن تنست خودخواهی و اعتماد به نفس نداشتن و کم بودی که دلتون میخواد با ایشون پرشه 😐 لا حول ولا قوة الا بالله
رز_سـفـیـد82 عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 3034 نمیدونم خسته.م اگر میبینی نمیخواد ولش کن خود طرف باید دلی بخوادت نه به زور دعا وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸
ایراان_بانووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1455 یه چیزی بگم؟؟بخدا این مدل یه قرون هم ارزش نداره میدونی چیه درد بی درمون نیست که نشه،میدونم کار خیلی ... با هرکس رفتم تو رابطه این یه سلام کرد من رابطمو ول کردم برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
ایراان_بانووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1455 این دوست داشتن تنست خودخواهی و اعتماد به نفس نداشتن و کم بودی که دلتون میخواد با ایشون پرشه 😐 باورت میشه چقدر پیشنهاد دارمهمه منو خیلی با اعتماد بنفس میبینن جز به افراد معدودی کسی منو اینجوری ندیده برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
shabanihanieh عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 1160 باورت میشه چقدر پیشنهاد دارمهمه منو خیلی با اعتماد بنفس میبینن جز به افراد معدودی کسی منو اینجوری ند ... مهم واقعیتی هست که شما هستین دیدگاه مردم ظاهری 🤭 لا حول ولا قوة الا بالله
گلفاممم عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 8398 اینکار عاقبت خوشی ندارهتو اطرافیان زیاد دیدم ازدواج خوبی نمیشه
ایراان_بانووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1455 مهم واقعیتی هست که شما هستین دیدگاه مردم ظاهری 🤭 تو اعماق وجود هرکس یه بخش تاریکی هست برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!