2777
2789
عنوان

بهش بگم یا نه

401 بازدید | 42 پست

من پسرم 

شب ها ساعت ۱۲ از سرویس شرکت پیاده میشیم یه دختره مامانش میاد دنبالش 

بعد مامانشم پیره 

به زور راه میره لنگ میزنه بنده خدا 

دلم واسش میسوزه 

۲۰ دقیقه ام راهه

فرداشب میخام بهش بگم نمیخاد این همه راه بیای تا سر خیابون 

دختر شما مثل خواهر خودمه تو راه حواسم بهش هست ( با هم هم مسیریم خونه شون نزدیک ماعه ) 

بهش بگم بنظرتون؟

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

بگو

با احترام هیچ درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 🤗هیچ بی احترامی و بی ادبی از من در تاپیک نمی‌تونید ببینید چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم .شما هم لطفاً وقتی منو مخاطب قرار میدی درست صحبت کن 🥰اینجا قراره دوستای خوبی برای هم باشیم دشمنی ،حسادت ، بی‌احترامی ، بی‌ادبی ، فحش ، توهین ، تو تاپیکای من و وقتی رو پیام من ریپلای می‌کنی ممنوع آدم انتقاد پذیریم و میتونی هر چی خواستی بگی فقط در کمال احترام  مرسی ازت دوست عزیزمممم راستی اینم بگم دختر خوش قلبیم و عاشق زمستون و برف بهم بگو دختر لیمویی😍دختر ی نفرم و متعهدم بهش تا آخر عمرم 🥰 دعا کنین خانوادم راضی شن بهم برسیم 🥲❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به اعتمادش به شما داره سنگین بگو شاید قبول کرد

دلم واسش میسوزه 

۲۰ دقیقه میاد 

۲۰ دقیقه ام باید برگرده 

هرشبم هست

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

بگو خدا هم خیرت بده واقعا

میترسم فکر بد کنه

بگو ولی اون از فردا بیشتر مراقب دخترش میشه😂😂

منم از همین میترسم 

میترسم فکر بد کنه آبروم بره