2777
2789

علائمش چیه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف نزدن توجه نشون ندادن به اسمش دستور پذیر نبودن

اینا علائم اوتیسمه ببرش دکتر حتما 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

@nuzhin‍

سلام عزیزم ،میدونم نگرانی منم حال شمارو داشتم 

پسرمن دوسالگی حرف نمیزد ،ولی تو ۹ماه به جمله بندی رسید 

خداروشکر ،الان که سه سال ونیمش شده از همسناش هم بهتر حرف میزنه از نظر تلفظ و جواب دادن .....

لینک میدم کانال وگروه ایتا هست و هرکمکی بود من درخدمتم کمکتون میکنم 

الهی به امید تو .... 🤲
حرف نزدن توجه نشون ندادن به اسمش دستور پذیر نبودن

اولین مرحله حذف کامل تلویزیون و گوشی و هر صوت وتصویری هست .تعامل زیاد، بازی و بیرون بردن خصوصا پارک وطبیعت ...

سه ماه اگه پیشرفت زیادی کرد پس نگران نباش ،اگه تغییر آنچنانی نکرد حتما ببرش چندجلسه گفتار درمان

الهی به امید تو .... 🤲

سلام بچه منم بیبی دیجیتال شد الان ماه هفتم قطع مجازی ماست هشتاد درصد علائمش برطزف شده خداروشکر قطع کامل مجازی و وقت گدروندن باهاش راهی دیگه نداره الیته کلاسای بازی درمانی خیلی برای دختر من خوب بود فقط حرف زدنش تازه داره راه میفته فک میکنم باید یک سال و نیم صبر کنم تا کامل راه بیفته فقط صبوز باشید درست میشه. 

سلام بچه منم بیبی دیجیتال شد الان ماه هفتم قطع مجازی ماست هشتاد درصد علائمش برطزف شده خداروشکر قطع ک ...

تو رو خدا عزیزم ار اول سن و علائم و مراحلتو میگی خودت میدونی دیگه الان چه حالی دارم

تو رو خدا عزیزم ار اول سن و علائم و مراحلتو میگی خودت میدونی دیگه الان چه حالی دارم

دو سال و پنج ماهش بود که دیدم اصلا حرف نمیزنه تو جمع میرفتیم گریه میکرد غریبه می دیذ چشماشو میبست واکنش به اسمش کم بود البته دو سال و سه ماهگی به اسمش واکنش نشون داد، اشاره بلد نبود درک و شناخت صفر، رو پنجه راه میرفت، هیچ غذایی به جز شیر نمیخورد،  پارک میرفتیم سکت وسیله ها نمیرفت تو کوچهه ها راه میرفت  البته دختر من از چهار ماهگی تا دو سال و پنج ماهگی بیشتر وقتا جلو تیوی بود هیچی بهش یاد نداده بودیم، بردمش دکتر چند تا دارو داد و مجازی رو قطع کردم بعد بیست روز آواسازی رو شروع کرد. و کم کم تو جمع ها رفت و چشماشو نبست تنوع غذاییش زیاد شد و اینکه کلیشه هم داشت چند تا بعد چهار پنج ماه از بین رفت. ببینید مشکلاتشون کم کم به مرور زمان حل میشه راه سختیه خودمم خسته شدم ولی چاره ای نیست فقط پنجه رویش هنوز حوب نشده،