2777
2789
عنوان

دوستم و شوهرم

428 بازدید | 9 پست

زیادی خوبن اینقد خوب که حالم بهم میخوره

مثلا از نظرشون همه ادما مهربونن همه ادما صاف و ساده ان

همه ادما زیبایی های خودشونو دارن حالا یا درونی یا بیرونی

با هیچکدوم نمیشه غیبت کرد

مثلا میگم‌وای ببین اون دختره اصلا ظرافت نداره

دوستم میگه وااای بنده خدا خیلی خوشگله که😐

ی مدت فکر کردم مشکل از منه شاید من خیلی خودشیفته و خودخواه و شکاکم بعد دیدم نه اکثریت ادمای اطرافم مثل منن اینا خیلی ساده ان😐

اصلا اعتقادی به دروغ و ... ندارن

صاف میان میگن ما فلان غلطو کردیم😐

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

یکی هم خوب از آب در اومده شما تایید صلاحیت نده

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یکی هم خوب از آب در اومده شما تایید صلاحیت نده

زیادی خوبن اخه

تو جامعه ی ما اینقد خوب بودن خوب نیست اخه

مثلا دوستم شخصیتش ی جوریه ک اگه ی پسر بیاد بگه من قراره ده ساله دیگه بگیرمت تو بیا با من باش

جدی اینکارو میکنه

یا شوهرم رفته ضامن وام دو میلیاردی برادر زن دوستش شده میگه دوستم گفته پسر خوبیه😐

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

چون خودت اینطوری ادمای این شکلی اطرافت مگه بده!؟ هرچیزی بیرون ازماست انعکاس درونمون

بد نیست

ولی اسیب میبینن تو جامعه مثلا کدوم ادم عاقل ضامن کسی میشه که ندیدتش؟

زیادی خوبن اخهتو جامعه ی ما اینقد خوب بودن خوب نیست اخهمثلا دوستم شخصیتش ی جوریه ک اگه ی پسر بیاد بگ ...

واااا 🤥🤭🥴 😬 اینا دیگه رسماً چیز تشریف دارند 

تا یک حدی خوبه دیگه این موردها آدم به عقلشون شک میکنه

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

واااا 🤥🤭🥴 😬 اینا دیگه رسماً چیز تشریف دارند تا یک حدی خوبه دیگه این موردها آدم به عقلشون شک میکن ...

دقیقا منم حرفم همینه😐

اعتماد دارن به همه😐

حالا نامزدم باز منطقی تر و عاقل تره

دوستم فارغه واقعا😐

دقیقا منم حرفم همینه😐اعتماد دارن به همه😐حالا نامزدم باز منطقی تر و عاقل ترهدوستم فارغه واقعا😐

هی خدا هی