2777
2789
عنوان

طلاهام رفت😢

786 بازدید | 50 پست

شوهرم رفت بفروشه قراره زمین بگیریمو یه مغازه بخره..البته پول طلای من یه ربع از مقدار پولیه که شوهرم داره مغازه و زمین میگیره...بیشتر پولو شوهرم داره میده..ازم پرسیداگه راضی نیستی نفروشم گفتم نه راضیم:||| دلم نمیخواست فکر کنه تو کف پولو جمع کردن واسه خودمم از اولم بهش گفتم هر چی داریم واسه دوتامونه...

اووومممم ولی خب از یه طرفم الان طلاهام بره دیگه چیزی ندارم:||| درسته مشکلی نداریم باهم ولی خب دلمم میخواد یه چیزی واسه خودمم داشته باشم

به نظرتون بهش بگم یا مغازه یا زمینو به اسمم بزنه خیلی خواسته بزرگیه؟؟؟البته قبلا گفته میخواد همه چیزو بزنه به نام متین(پسرمون۲ماهشه)

نمیخوام فکر کنه دنبال پول و پلم ://چجوری بهش بگمممممممم

🐣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم میتونی بگی مثلا ۲ دونگش رو بزنه به نامت . من برای خرید خونه طلاهام و پس اندازم رو دادم شوهرم و در عوض اونم نصف خونه رو زد به نامم.  نصف پول خونه رو هم اون داد البته

هییییس!! نی نی سایتی ها  فریاد نمی زنند!😒😏

به نظرم به اسم بچتون نزنيد سه دنگش به اسم توباشه سه دنگش به اسم شوهرت بااخره زنو شوهربعدازدواج هرچي بدست ميارن مال دوتاشونه 

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  

چرا به نام پسرتون بزنید.

به نام خودتون بزنید.شما الان عاشق بچه اید. ولی در آینده بچه ها عاشق شما نیستند.

بعد اگه دوباره خدا بهتون بچه داد چی کار میکنید؟

از این میگیرید میدید به اون یکی؟؟؟؟؟

توافقی به نام هر دوتون بزنید

اگه میشه یه صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید. تازه از پیشمون رفته😭
بنظرم میتونی بگی مثلا ۲ دونگش رو بزنه به نامت . من برای خرید خونه طلاهام و پس اندازم رو دادم شوهرم و ...

بهش بگم میزنه هیچ وقت نه نمیگه ولی نمیخوام توی دیدش مثل خواهرش باشم

اخه  اون یه مدلیه اصلا به شوهرش پول قرض میده در قبالش ازش چک میگیره...

درصورتی که واسه من اصلا مال اونو من هیچ فرقی نداره...

دلم نمیخواد فکر کنه پول دوستم...

مشکل اینجاست نمیدونم با چه لحنی بهش بگم

🐣