2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من امسال رتبه ام ۸ هزار شدم میاوردمراحت که نیس البته اگه بخوای بری ازادش راحت باشه شاید

منطقه چند؟ 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

چون من ۴ ساله دورم از فضای کنکور و تغییراتش و خب یکم میترسم نمی‌دونم چی کار کنم چه جوری بخونم چه جوری شروع کنم میشه بهم راهنمایی کنید از چه منابعی استفاده کردین برای قبولی ؟

😐 با این پزشکی میاره

من با معدل ۱۸.۴۷ و میانگین درصد ۳۰ پزشکی حتی تعهدیش که سهله رادیولوژی هم نیووردم امسال

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

پزشکی با معدل زیر ۱۹/۵و درصد زیر ۵۰ نمیشه😐😂

مگه اینکه زیستو ۸۰ بزنه و بقیه درسا زیر ۵۰ اونم نه اینکه دیگه افتضاح باشه درصدای دیگش

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.🥀🕳یه عدد ENTJ🕳

من با معدل ۱۸.۴۷ و میانگین درصد ۳۰ پزشکی حتی تعهدیش که سهله رادیولوژی هم نیووردم امسال

دیدی عزیزم اینا قبول نمیکنن 

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

پزشکی با معدل زیر ۱۹/۵و درصد زیر ۵۰ نمیشه😐😂مگه اینکه زیستو ۸۰ بزنه و بقیه درسا زیر ۵۰ اونم نه اینک ...

منم همینو گفتم اونا قبول ندارن 

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋