2777
2789
عنوان

یه هوس جدید کردمممم🥹

119 بازدید | 7 پست

گشنمه فقط خوراکیایی که بهم بگنو هوس میکنم

تو فیلم دیدم نون تست رست کرد با روغن زیتون کره و مربای البالو روش زد و خیلی با ولع میخورد. میشه بگین چیا میخورین و حستون موقع خوردنش چیه؟ بع عنوان ناهار و شام. هر روز یه داستانی دارم میخوام از نظراتون استفاده کنم.

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم جدیدا اینجوری شدم هرچی میبینم و میشنوم و فکر میکنم هوس میکنم فقطم همون چندساعت بعدش هیچ حسی ندارم مگه اینکه دوباره هوس کنم

خیلی اذیت میشم

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻

من الان چندروزه مرتب کیک بستنی درست میکنم

اینطور که بستنی لیتری و با دو بسته کیک شکلاتی باهم میکس میکنم بعد کف ظرف و بسکوییت پتی بور میچینم و روش همون بستنیه که میکس شده رو میریزم و دوباره یه لایه دیگه بسکوییت پتی بور میاد روش بعد میذارم چندساعت داخل فریزر عالی میشه

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

من الان چندروزه مرتب کیک بستنی درست میکنماینطور که بستنی لیتری و با دو بسته کیک شکلاتی باهم میکس میک ...

گفتی بستنی هوس بستنی دایتی کردم اون قسمتای رنگیش که با سفید وانیلیش ترکیب میشددددد🤦🏻‍♀️🥲

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گفتی بستنی هوس بستنی دایتی کردم اون قسمتای رنگیش که با سفید وانیلیش ترکیب میشددددد🤦🏻‍♀️🥲

من خودم الان چندوقته هوس بستنی موبایلی های قدیمو کردم🥲 چرا دیگه نیست🥲🥲 یا این پفک بیوگلزا 

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.