2777
2789
عنوان

مو های زائد

94 بازدید | 16 پست

سلام دوستان دارم دق میکنم زیر چانه و گردنم کلا مو در آورده ترو خدا اگه راهی دارید بگید چیکار کنم خسته شدم از بس اصلاح کردم 😭😭😭😭😭😭💔

اعتماد بنفسم صفر شده اثن داغون شدم 

دکتر زنان برو ببین مشکلی نباشه چون معمولا مو زائد برای تداخل هورمونیه.. و فقط و فقط وکس کن.. نه بند بنداز نه تیغ نه هیچی.. فقط وکس .. من دکتر زنان رفتم داروهامو شروع کردم وکس هم کردم خیلییییی کم شد

شرایطدروغانداگرانسانیانساندیگریرادوستبداردبرایشجنگبهپامیکند

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دکتر زنان برو ببین مشکلی نباشه چون معمولا مو زائد برای تداخل هورمونیه.. و فقط و فقط وکس کن.. نه بند ...

چند باری رفتم لیزر اما زیر چونه اما باد میکنه طوری که حتی نمیتونم آب دهنمو قورت بدم دهنمو باز بسته کنم 😭

چند باری رفتم لیزر اما زیر چونه اما باد میکنه طوری که حتی نمیتونم آب دهنمو قورت بدم دهنمو باز بسته ک ...

🤦🏻‍♀️اصلا تاثیر داشت؟

ن گفتش باید ۸ جلسه بیایی ولی من دیگه نرفتم

فعلا دکتر زنان برو ازمایش بده خیالت راحت بشه.. اگه چیزی نبود وکس.. لیزر هم باید اول ببیتی مشکل نداشته باشی پریودت منظن باشع تا جواب بده

جای معتبر با دستگاه خوب برید. اگر تهران هستید، بیمارستان رازی و پیشنهاد میدم. اصلا شک نکنید و برید. ...

تهران نیستم اما دباره سعی خودمو میکنم برا لیزر امیدوارم جواب  بده🙏🥺