2777
2789

مرغ فقط به بو ندادن و زعفرونشه كلي پياز دو سه تا بزرگ ميريزم يك دو سه ريز ترين حالت ميشه تفت ميدم طلايي شد مرغا رو با زردچوبه فلفل نمك ميچينم سرخ شد زعفران فراوان و رب خونگي بعد اب ميريزم بپره عالي ميشه ميتوني بپزي سس رب و زعفران و اخر برني روش جا بيفته اون طوري مجلسي تره پيازم فقط با يك دو سه تو خورشت محو ميشه

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مرغ رو جوجه‌ای خورد میکنم 

آلو خورشتی خیس میکنم تو آب حداقل ۳ ساعت باید خیس بخوره

مرغ رو میذارم با پیاز و زرد چوبه و نمک که بپذه، وقتی که نیم پز شد ، پیاز داغ درست میکنم بهش رب میزنم و تفت میدم و میریزم تو آب مرغ و آلوهارم میریزم و زیرش رو کم میکنم تا جا بیفته

خیلی خوشمزه میشه☺

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

مرغت وبزار بپزه وبعدش خوب سرخش کن بادمجون هم سرخ کن بعدش با آب مرغت وپیاز داغ بادمجونا ومرغ ورب گوجه یه کم زعفرون وپودر لیمو وفلفل سیاه دمشون بده خیلی عالی میشه

من قهرمان زندگیم رو توی آیینه میبینم💪
من هیچ غذا با مرغ بلد نیستم جز رولت

من  پیاز رو حلقه ای  خرد می کنم   هویج و فلفل دلمه هم میزارم و مرغ رو روش میچینم  و کمی کره میریزم  زیر گاز رو  متوسط  نیم ساعتی که گذشت  مرغ از خودش اب پس میده بعد تو یه کاسه  رب و فلفل و نمک و پودر تخم گشنیز برا عطر   و زردچوبه میزنم و یه نصف لیوان  اب و  ابلیمو هم میریزم و  بعد میریزم رو مرغ ها  و سرش رو میذارم تا بپزه   چون مرغ از خودش اب پس میده  بهتره اب زیاد  نریزی چون طعمش از بین میره در اخرای پخت  زعفرون دم کرده هم  اضافه می کنم

غذاهای  بعدی که بامرغ میشه

فسنجون با مرغ  (عشقمه)

مرغ ترش

مرغ شکم پر

شنسیل مرغ

جوجه

و ریش ریش کردن سینه مرغ پخته شده به همراه مخلوطی از  فلفل دلمه و قارچ تفت خورده و اگه شد پنیر پیتزا   به عنوان ساندویچ مرغ

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید