2777
2789
عنوان

اسم این فیلم چیه؟

413 بازدید | 19 پست

سلام میشه فیلم ایرانی قدیمی ترجیحا فردین باشه توش😄برام معرفی کنین؟

از گوگوش و لیلا فروهر هم بگین لطفا🤕

یه فیلمی بود گوگوش نامادری داشت و نامادریش مجبور کرد موهاشو از ته بتراشه اون اسمش چی بود؟

‏بعد تظاهرات چی‌میچسبه؟_آغوشش؟نه بابا فقط ساندیس

میم مثل مادر  

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گوگل سرچ کنی برات میاره

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

یه فیلمی بود گوگوش دختر جمشید مشایخی بود حمیده خیرآبادی هم مامانش بود

یهو جمشید مشایخی از در میومد تو گوگوش میگف میگف سلاااام آقاجووون 

پوچ پوچ مشایخی رو میبوسید😂

نمیدونم هروقت یادش میفتم خندم میگیره😁😁😁

♥گر مخیر بکنندم به قیامت که چه خواهی؟                 دوست ما را و همه نعمت فردوس شما را!♥

من ندیدم اونو 

اگه سیاه وسفید بوده و گوگوش خیلی کوچولو بوده اسمش فرشته کوچولو هست 

از فردین چرخ فلک سکه شانس سلطان قلبها 

گوگوش ماه عسل همسفر ممل امریکایی 

لیلا مهمان سلطان قلبها 

حالا اینارو از کجا میخوای پیدا کنی ؟

یه فیلمی بود گوگوش دختر جمشید مشایخی بود حمیده خیرآبادی هم مامانش بود یهو جمشید مشایخی از در میومد ...

اون ماه عسله 

حمیده خیرابادی کلفتشون بود ومامان بهروز وثوق 

به جمشیدی مشایخی هم گوگوش میگفت خان بابا 

کسی میدونه این چه فیلمیه یه فیلم هندی که دوتا برادر عاشق یه دختر میشن دلباخته یا دلداده ؟ یه چیزی ...

من دیدیمش😀

اسمشو یادم نیست شرمنده ت شدم😂😂😂😆

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
من ندیدم اونو  اگه سیاه وسفید بوده و گوگوش خیلی کوچولو بوده اسمش فرشته کوچولو هست  از فر ...

اره کوچولوو بوود وای مرسی دارینش؟؟ 

من ندیدم اونو  اگه سیاه وسفید بوده و گوگوش خیلی کوچولو بوده اسمش فرشته کوچولو هست  از فر ...

نمیدونم میخاسم از شما بگیرم😅😅😅😅