2777
2789
عنوان

خودکشی

69 بازدید | 10 پست

بچه ها من از بچگی نخاعم مشکل داشت جراحی کردم دوباره دبستان بودم مشکل پیدا کرد باز جراحی کردم بعد ستون فقراتم انحراف پیدا کرد کلی درد و بدبختی کشیدم شونزده سالگی عمل کردم سی شب به معنای واقعی مردم و زنده شدم عفونت کرد جای زخم کلی بدبختی کشیدم بعد پاهام بی حس شد پنج ساله تعادل ندارم تو راه رفتن الان دوباره عفونت کرده زخم.... بعد پنج سال باز همون زخم قبلی سر باز کرده و من به معنای واقعی کلمه خستم..... بریدم...... دیگه نمیتونم اصن انگار دیگه نمیشه زندگی من یه درد بی پایانه بنظرتون من لایق زندگی هستم اصن با این همه بدبختی نشستم قرص برنج ت دستمه و فقط فکر پدر مادر نمیزاره......من چیکار کنم:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم ی زمان مثل تو قرص ب دست بودم

اونم زیاد

اونموقعها اگاهی نداشتم ولی خودکشی بدترین گناهه شما اینجا بلاخره عذابت فوق فوقش 100 سال دیگه تموم میشه یعنی با مرگت تموم میشه میری اون ور ولی اگه خودکشی کنی تا ابد که معلوم نیست چند هزار ساله عذاب میکشی از همچی محرومی مثلا فکر کن افرادی مومنن حالا خوبن مومن هم نه، اجازه خیلی چیزارو دارن مثلا جمعه ها برن دیدن خانوادشون، سرنوشت ادمارو بدونن و ایندشونو و خیلی چیزای دیگه شما فقط تو اتیش عذاب میکشی تا ابدددددددد این سخت نیست؟ تو ب این فکر کن یدره نوک انگشتت 20 ثانیه تو اتیش باشه بسوزه چقدر درد داره چ برسه کل بدنت تا ابد

لطفا یه فاتحه و یه صلوات به نیتم بفرستید🖤

منم ی زمان مثل تو قرص ب دست بودماونم زیاداونموقعها اگاهی نداشتم ولی خودکشی بدترین گناهه شما اینجا بل ...

من بیست و یک ساله دارم می‌سوزم... از درد کشیدن خستم دکتر و همه چی منو‌ میترسونه اون محیطا حال منو بد می‌کنه....

آخه این همه غم منطقیه

خیلی منطقیه،

اگه به درد بود که الان همه خودکشی کرده بودن

ادامه بده بذار خدا خودش ببینه کمکت کنه

یه نیم ساعت وقت بذار برنامه گنج حضور رو ببین

زندگیت عوض میشه واقعا

من حال خودمم ندارم مشتی.

من بیست و یک ساله دارم می‌سوزم... از درد کشیدن خستم دکتر و همه چی منو‌ میترسونه اون محیطا حال منو بد ...

حق داری واقعا سخته عذاب اوره

ولی یکم راجب اموات و اون دنیا تحقیق کن ک برای کسایی خودکشی میکنن چقدر سخته

روح شما داره تکامل پیدا میکنه داره ب اگاهی میرسه اگه شما جلوشو بگیری با نادانی کامل ب اون دنیا میره

خود شما انتخاب کردی این عذابارو ک ب اگاهی کامل برسی

من خودم انقد بدبختی دارم تو زندگیم

افسردم مشکل اعصاب دارم حتی میخواستن تیمارستانم ی مدت بستریم کنن بخاطر مشکلاتم رد داده بودم رسما

فرد مذهبی ای هم نیستم ک بگیم ای حرفام بخاطر مذهبی بودنه اتفاقا زیاد اوکی نیستم با مذهبیای افراطی

لطفا یه فاتحه و یه صلوات به نیتم بفرستید🖤