2777
2789
عنوان

عشق واقعیه ینی

139 بازدید | 10 پست

یکی از دوستانم متاهله و بچه هم داره الان تو رده سنی ۳۰ ایناست از زندگیشم راضیه  خوب بعد هر کسی شاید تو  نوجوانی و مجردی ی دوره عشق عاشقی چیزی داشته باشه اینم چند سال با یکی بوده ک اخرم کات شده بعد ی خوابی دیده بود ک اون طرف ازدواج‌کرده بعدم یهو دو ماه دیگ‌اون طرف ازدواج کرد دلیل اینکه این بعد حدود چندین سال خواب ازدواجشو دید بعد ب واقعیت تبدیل شد چیه؟؟؟ ینی هنوز دوستش داره  خودش میگ هیچ حسی ندارم ی حس خلا و خنثی داره 

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درذهن ناخودآگاهش بوده پسره

اره گاهی بهش فکر‌میکرد چون ی دوست مشترک داشتن‌ خبرای هر دو بع هم‌دیگ‌میرسید ولی اینکه‌بخکاد خکاب ببینه ازدواج‌کرده و واقعا دو ماه نشده مزدوج شه سواله

شاید جایی دیدش یا دربارش حرفی زده در کل من شخصا اصلا به تعبیر خواب فکر نمیکنم و برام مهم نیست:)))

ن اصلا راه ارتباطیش بسته با اون

نه ربطی ب عشق ندارهبعضی خوابا الهام بخشن و واقعی

اهان‌جای تعجب اخه بعد این هنه سال فاصله چرا خواب ازدواج اون اخه ذهنش کمی بهم‌ریخت