2777
2789
عنوان

آزمایش hpv و hiv

170 بازدید | 17 پست

خانما برام خاستگار اومده دوست دارم بهش بگم این ازمایش هارو بریم جفتمون بدیم که خیالمون راحت بشه منکه رابطه نداشتم تا حالا ولی از کجا بدونم اون نداشته با این اوضاعی که جامعه پیدا کرده جدیدا ولی اولا نمیدونم کجا میشه این ازمایش هارو داد اگر میدونید بهم بگید حتما و اینکه چطور اصلا این موضوع رو مطرح کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس چرا این دکترا میگن از راهی غیر از رابطه هم اچ پی وی منتقل میشه؟ اگه گناهی نداشت و از راه پوستی و ...

نه دنبال این نیستم که بکوبونمش تو سرش یا چیزی خدای نکرده اما خب اگر از این نظر سلامت نباشه یعنی به احتمال خیلی زیاد کلا استفاده از راهای پیشگیری رو ندید گرفته و بی هوش و حواسه بعلاوه اینکه منم مریض میکنه به هر حال اگر داشته باشه دیگه

پس چرا این دکترا میگن از راهی غیر از رابطه هم اچ پی وی منتقل میشه؟ اگه گناهی نداشت و از راه پوستی و ...

اچ پی وی فقط از طریق تماس بزاق و یا ترشحات بدن فدق مبتلا با زخم باز، دهان و دستگاه تناسلی شخص دیگری انتقال پیدا میکنه

پوست با پوست امکان نداره مگه جزامه

اچ پی وی فقط از طریق تماس بزاق و یا ترشحات بدن فدق مبتلا با زخم باز، دهان و دستگاه تناسلی شخص دیگری ...

من زخم دهانه رحم داشتم دکتره گیرررر داده بود تست بده گفتم بخدا منو همسرم ب هم مطمئنیم میگفت ربطی نداره ممکنه از تماس پوست با پوست منتقل شده باشه. 

منم تست ندادم بیخیالش شدم رفتم جای دیگه چون میدونستم ندارم الکی هزینه میشد. هزینشم بالاس سه چهارتومنه

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱