2777
2789
متوجه منظورم نشدین میگم اطرافیانتون خوب بودن شما رو دیدن که اونها هم باهاتون خوب بودن ولی اطرافیان م ...

من خودم بشخصه و خانواده قبل و بعد ازدواج برادرام 

دخالتی نکردیم 

چون خودشون عقل داشتن و دو نفر دیگه همو پسندیدن 

ما چکاره ایم 

الانم خوشبخت هستن 

اگر مثلا بحثی هم بوده ما سمت خانمای اونا بودیم 

چون خانم هستن مادر هستن خسته میشن 

من سمت حق هستم 

همیشه هم میان خونه ما عالی و راحت 

شما هم دیگه خوبی نکنین 

اولویت اول خودتون باشین 

بدی کردن بدتر کنین من بعد 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خیلی ارتباطی به تاهل نداره به این ربط داره که اون خانم چقدر میتونه حد و مرز خودش رو متوجه شه و کار به چیزایی که بهش مربوط نیستن نداشته باشه 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم بشخصه و خانواده قبل و بعد ازدواج برادرام دخالتی نکردیم چون خودشون عقل داشتن و دو نفر دیگه هم ...

من که کلا قطع رابطه کردم 

چون واقعا توان مقابله ندارم و ادمش نیستم بخوام پا به پای بدی هاشون بد بشم 

قطع رابطه بهترین تصمیم بود