2821
2789
رفتار بابام با عروسمون رو میبینم مخم سوت میکشه خونه داد ب دادشم ماشین قربونی برا بچه ش عروسی خوووب ...

چه نفهمن 

پدرشوهر منم خوبه اما یوقتایی رد میده حیوون خدا خخخخ

برای ظهور امام زمان لطفا صلوات

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فعلا فقط شوهرم واریکوسل عمل کرده، خودم هم پریودیم نامنظمه

من شنيدم تا واريكوسل مشكل ساز نشده نبايد عمل كرد دسكاري ميشه حالا شما ايراد از واريكسل شوهرت بوده؟

من شنيدم تا واريكوسل مشكل ساز نشده نبايد عمل كرد دسكاري ميشه حالا شما ايراد از واريكسل شوهرت بوده؟

اخه خودم فقط تنبلی تخمدان دارم که باید با داروهای تحریک تخمدان باردار میشدم ولی با آمپول هم باردار نشدم، بعدش دکتر گفت خواهر، شوهرت باید عمل بشه

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...
پسر داري؟

ن۶ بابا.من یه ساله عروسی کردم بچه ندارم فعلا دکتر ماما رفتم گفت تخمدان راستم کیست داره تنبلی تخمدانم دارم کیست ۳ سانتی دارم.ازبهمن تاحالاهم پریودنشدم.یه امپول پروژسترون زدبهم گفت منتطر باش یایه هفتع بعدش پری میشی یا دوهفته بعدش.قرصم داد گفت هروقت شدی از روز ۱۵ پری شروع کن روزی دوتابخور هرماه همین طورادامه بده...گفت درمانت ۵ ماه طول میکشه.اسم قرص هم متروکسی پروژسترون

ن۶ بابا.من یه ساله عروسی کردم بچه ندارم فعلا دکتر ماما رفتم گفت تخمدان راستم کیست داره تنبلی تخمدانم ...

عزيزم انشالا درست ميشه 

دختر پسرم فرق نداره كاش بچه آدم باشه و واسه آدم بمونه 

البته پسر ك آخر ولت ميكنه ميره دختره ك دلسوزه

چی بگم والا....من ک فعلا دکتره گفت نمیتونم باردارشم...راست میگه یعنی؟!۲۱سالمه تازه

وا معلومه هيچ چيزي قطعي نيس همه چيز دست خداست و ب معجزاتش  اعتقاد داشته باش