2821
2789
لنگه پدر شوهر مادر شوهر بیشعور منن .حالا شوهر من عین نوکر در اختیارشونه همیشه

باور میکنی از دیروز ازش بدم میاد

اوونقدر تو مخیه صدای تلویزیون رو میذاره رو هفتاد همش اخبار گوش میده روزنامه ام تو دستش

بعد غریبه هارو میبینه نیشش بازه میشینه به هرهر کرکر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا مثلا مال ما كه فهميد پسره چه گلي به سرمون زد،بيخيالش بابا

والابخدا.شوهرم تک پسره،حامله که بودم همش میگفتن برا ما هیییچ فرقی نمیکنه سالم باشه،بعد هی اسم پسر انتخاب میکردن.بعد که سونو گف پسره پدرشوهرم هی میگف دختر برکت خونس و فلان.خاک بر سرشون،اصن حال خودشونو نمیفهمن.همه فک میکردن حالا این تک پسره بچشم پسر بشه وای چی میشه،هییییچ خبری نیس،همچنان خوارسوم از ک... بچه ها دخترش میخوره.برن به درک همشون.

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
ا چه پرویه بیشعور که جلوی تو به پسرش اینو گفت 

رفتار بابام با عروسمون رو میبینم مخم سوت میکشه

خونه داد ب دادشم ماشین قربونی برا بچه ش عروسی خوووب

اینا انگار از پشت کوه اومدن ادعاشونم میشه شهری ان

باور میکنی از دیروز ازش بدم میاد اوونقدر تو مخیه صدای تلویزیون رو میذاره رو هفتاد همش اخبار گوش مید ...

اره خواهرم درکت میکنم خدا نجاتمون بده با کیا افتادیم .من که اعصاب برام نمونده .اینارو میبینم میگم خدایا منو پیر نکن اگه انقدر میخوام رو مخی و سوهان اعصاب بقیه باشم . پدر و مادر خودمو جوون جوون از دست دادم  نمیدونم اونا پیر میشدن چه جوری میشدن؟؟!چاره ای نیست جز تحمل

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792