2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بد ترین ظلم تک فرزندیهدخترم یه سال و سه ماهش بود من به میل خودم باردار شدم دوست نداشتم تک فرزند باشه ...

شما جوونی م سنم بالاست .دختر من یه برادر ۷ ساله داره می ترسم من زود بمیرم تک وتنها بشه تو دنیا

شما هم برای بچه دوم می خواهید اقدام کنید

بله من ای وی اف هستم جنین انتقال بدم خیلی پروسه سختی داره چه میشه کرد بچه یکی نمیشه تنها بمونه پسرم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اولین بارداریتونم مشکل داشتید

بله همسرم اسپرمش ضعیف بود

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

تعیین جنسیت هم می کنید

خیر اصلا بهیچ وجه 

بار اول پسر شد پشت سرم میگفتن تعیین جنسیت فلان خانواده شوهرم میدونستن این کار کلی هزینه داره ما اصلا همچین پولی نداریم خواست خدا بوده نه ما