براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
سلام به سلامتی..مبارک باشه...عزیزم قبلا گفته بودی که پای شیر خرید هم بودی خورده بودی معده درد شدی...میشه دستور استفاده اش به منم بگی؟..و اینکه معده دردت شدید بود؟
لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
سلام به سلامتی..مبارک باشه...عزیزم قبلا گفته بودی که پای شیر خرید هم بودی خورده بودی معده درد شدی... ...
دم میکنی مثل چای میخوری .نخر به درد نمیخوره گرون خریدم موند دستم هنوزم دارمش نزدیک بودی بهت میدادم .دعا کن نی نی من سالم باشه
براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت
باید هر روز بخوریم یا سه هفته بخوریم به هفته نخوریم؟
تونت بزن پای شیر به روش ساروج اوغلو میاد من چند بار ناشتا خوردم