2777
2789
عنوان

دارم کچل میشم 😢

157 بازدید | 21 پست

هر بار شونه میکنم اینقد از موهام میریزه یه روز درمیونم میرم حموم سشوار میکشم دوسه برابر میریزه تو چند سال نصف موهام ریخته رشدش خیلی کمه یه عطاری خوب سراغ دارم برم اونجا یا برم متخصص ؟ دکتر خوب مشهد میشناسین ؟ 

کلینیک شاپرک بلوار سجاد  کسی رفته واسه پوست و مو نتیجه ببینه ؟ نمیتونم زیاد خرج کنم یه جا که واقعا خوبه بگین داروگیاهی دکتر هرچی ممنون 

به قول امیر کبیر : اول فکر میکردم مملکت باید وزیر دانایی داشته باشد، بعد فکر کردم باید شاه دانایی داشته باشد، در آخر اما فهمیدم باید مردم دانایی داشته باشد.هرجا که حرف خدا نباشد تزویری بیش نیست .اگر ایرانی اصیل هستی، اگر خون کوروش در رگ هایت جاریست ، هیچگاه به عقیده و نظر دیگری اهانت نمیکنی .هیچگاه حرفی را بدون تامل و تحقیق قبول نمیکنی. هیچگاه شعاری را از سر تقلید فریاد نمیزنی ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

haircare_sogand

خیلیییی مطالب پیجش خوبه خودت پستاش بخوبی میتونی مشکلات موهات رو بفهمی یه هابلایت داره به سری آزمایشات هم باید بدی بفهمی مشکل اصلی چیه

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
بخاطر مشکلت آزمایش ندادی تا حالا؟؟کم خونی نداری؟؟

یکم تنیلی تخمدان دارم و آزمایش دادم گفت مشکل خاصی نداری نمیدونم 

استرسم خیلی زیاده 

به قول امیر کبیر : اول فکر میکردم مملکت باید وزیر دانایی داشته باشد، بعد فکر کردم باید شاه دانایی داشته باشد، در آخر اما فهمیدم باید مردم دانایی داشته باشد.هرجا که حرف خدا نباشد تزویری بیش نیست .اگر ایرانی اصیل هستی، اگر خون کوروش در رگ هایت جاریست ، هیچگاه به عقیده و نظر دیگری اهانت نمیکنی .هیچگاه حرفی را بدون تامل و تحقیق قبول نمیکنی. هیچگاه شعاری را از سر تقلید فریاد نمیزنی ...

haircare_sogandخیلیییی مطالب پیجش خوبه خودت پستاش بخوبی میتونی مشکلات موهات رو بفهمی یه هابلایت داره ...

ا

اینستا ندارم متاسفانه

ااینستا ندارم متاسفانه

حیف شد خیلی مطالبش خوبه.

اگر یه وقت دوستی کسی پیشت بود که اینستا داشت با گوشی اون سرچ کن و مطالعه کن مطالبش خیلی بدردبخوره

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
یکم تنیلی تخمدان دارم و آزمایش دادم گفت مشکل خاصی نداری نمیدونم استرسم خیلی زیاده

خب دیگ علتش همین استرس لعنتی 

منم همین مشکل دارم سعی کن تا حد زیادی از خودت دور کنی استرس🥺

. ڪوک⌚️ 'قَلبــــم' را به وقت 'طُ♡' تنظیــم کردم ...🌱♥️️ 

منم هروفت شونه کنم اندازه هزارتا میریزه یعنی کف دستم کامل پر مو میشه که بگیرم☹️ دکترم رفتم ۳ تا فاید ...

تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن اگه کم خونی نداری ممکنه بخاطر غلبه صفرا یا بلغم باشه

چند علائم داری؟ عدد بگین مثلا ۳ علائم ۵ علائم و.....

خلط دارید

احساس سرما

یخ کردن دست و پا

چین و چروک پوست

کاهش حافظه

ضعف بینایی

افزایش اشتها

ابریزش بینی

خوابیدن در جمع

درد زانو و پا

احساس ضعف و سستی

چند علائم رو داری؟؟ (عدد بگین مثلا ۴ علائم ۶ علائم و..‌‌‌....)

عصبانیت

گرگرفتگی

رنگ صورت زرد

استرس

لجبازی

زورگویی

عجله

سرپیچی از توصیه ها

عرق کردن

فکر و خیال

شبها اب دهانتان می اید

سر شب خوابتان نمیبرد

چند علائم داری؟ عدد بگین مثلا ۳ علائم ۵ علائم و.....خلط داریداحساس سرمایخ کردن دست و پاچین و چروک پو ...

۳ یا۴ تا 

چند علائم رو داری؟؟ (عدد بگین مثلا ۴ علائم ۶ علائم و..‌‌‌....)عصبانیتگرگرفتگیرنگ صورت زرداسترسلجبازی ...

۵ یا ۶تا