2777
2789

چطور ازدواج کردین 

یعنی چطور موضوع رو به پدرتون گفتید؟

تو چه سنی بودین 

من ۱۷ سالمه پارتنرم که ۳ ساله باهمیم میخواد بیاد خاستگاری

نمیدونیم ن خودم نه مامانم چطور به بابام بگیم

چون من به نظر بابام خیلی بچم و کلا واسش خیلی سخته قطعا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۶سالم بود و یه اتفاقی پیش اومد ک بابام خودش فهمید ما باهمیم دیگه اوناهم پاپیش گذاشتن و شوهرم گفت ک قصدش جدیه یهو الکی الکی ازدواج کردیم😅

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

یعنی منم ی کار کنم خودش بفهمه؟

نمیدونم عزیزم باید ببینی پدرت آدم منطقی هست یانه میتونه کنار بیاد با ارتباطتون

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

خیلی آدم آروم و مهربونیه من مشکلم خجالت کشیدن خودمه

خداحفظش کنه پس مث پدرمنه

خودت به هیچ وجه نگو عزیزم به مادرتون بگو تو خلوت خودشون دوتایی براشون توضیح بدن و از شرایط پارتنرتون بگه و بگه ک شماهمدیگه رو میخواید و اجازه میخوان برای خواستگاری