2777
2789
عنوان

چون من مطلقه هستم

224 بازدید | 25 پست

با یکی توی رابطه بودم ،بعد یکسال گفتم یا کات یا ازدواج ،چون خواستگارای زیادی رو رد میکردم بخاطر اون. بعضیاشونم مجرد بودن.اون مجرده گفت خانوادم راضی  بشن ازدواج میکنیم ، گفتم باشه .مادرش ب شدت مخالفت کرد اونم گفت راضی نمیشن نمیتونم راضیشون کنم میخاست همینجوری ادامه بدیم.منم کات کردم داشتم ب خواستگار جدیدم فک میکردم ک برگشت گف نرم شدن دارن راضی میشن و...‌

منم خواستگارمو باز رد کردم برگشتم تو رابطه چون این شرایط بدی ندارع واسه ازدواج و میشناسمش و دوسشم ک دارم.اما امروز مادرشو توی کوچه دیدم همیشه قبل این اتفاقات ( همو میشناسیم) سلام و احوالپرسی و...

امروز توقع نداشتم سلام کنیم حتی نگاهم میکرد من سلامش میکردم یا حداقل تظاهر میکرد منو ندیده نشتاخته و... بازم طوری نبود ولی باماشین از کنارش رد شدم اون پیاده بود کامل روشو برگردوند از من چادرشو کشید تو صورتش پشتشو کرد بمن تا من رد شدم بعد ب راهش ادامه داد .

هیچکس تا الان اینجوری بامن برخورد نکرده بود

خیلی اعصابم خرد شد کلا بدنم سست شد

جای من بودین چیکار میکردین 

پسره ول نمیکنه ب هیچ وجه نمیذاره کات کنم میگه صبر کن راضیشون میکنم ولی راضی هم بشن من این رفتار هارو یادم نمیره ک

الانم بهش گفتم باز حرف خودشو میزنه میگم ما بدرد هم نمیخوریم میگه نه راضی میشه درست میشه😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو راضی هم بشن من نمیخام

شرایطش خوبه میشناسمش حس دارم بهش باخودم گفتم تایع جایی ارزش تحمل کردن داره صبر کنم شاید راضی شدن میدونم پسر خوبیه ارزش داره ولی الان میفهمم من ادم تحمل کردن نیستم 

به عنوان یه آقا که کم تجربه هم نیستم بهت میگم اگر خانواده یا خانواده ها به هردلیلی راضی نیستن اگر طر ...

من کلا ولش کردم یه مدت.... داشتم ب خواستگارم فک میکردم...

ولی نمیذاره اعصابم راحت باشه و فکرم متمرکز باشه همش پیام میداد و التماس میکرد و... اخرشم گفت دارن راضی میشن اما فک کنم راضی شدنشون در حد یک هزارم درصد بوده من فک کردم کوتاه اومدن...

یکی از دوستای منم شرایطش مثل شماست الان ۹ساله با پسره هست ب امید نرم شدن خانواده پسره ک هنوز نرم نشدن 

حتی مادر پسره رفت در خونه دوستم ب مادرش گفته بود دست از سر پسرش بردارن بااینکه پسر اون ول کن نیست

از من به شما نصیحت در ازدواج اسیر احساسات نشید . عقل ارجحیت داده به دل

میدونی از لحاظ عقلانی کیس مناسبیه خونه ماشین شغل

میشناسمش شخصیت خوبی داره سالمه و....

خانوادشم ادمای بدی نیستن فامیلم هستیم

ولی خب این راضی نبودنشونه ک کارمنو سخت میکنه 

یکی از دوستای منم شرایطش مثل شماست الان ۹ساله با پسره هست ب امید نرم شدن خانواده پسره ک هنوز نرم نشد ...

مادر اینم اومد ب مادر من گفت  پسر منو قبول نکنین ب دخترت بگو واگذارش ب حضرت عباس اگه قبول کنه حاضرم پسرم تا ابد مجرد بمونه زن مطلقه نگیره😑حالام منو میبینه طلبکارمم هست بجای اینکه شرمنده باشه

عزت مگه نداری تو. تمومش کن

مادرش راضی نیست دیگه چرا فکر میکنی زمان باعث میشه راضی بشه؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".