2777
2789

کسی که بیست سال هر کثافتکاری رو کرده باشه 

اونم در قالب یه مرد سر به زیر و زن و بچه دوست 

بعد بیست سال بفهمی از سال اول. تفریحش این کثافتکاریا بوده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه مگه خرم 

اون بچه ها فردا منو نمیبوسن بگن مرسی تحمل کردی میرن پی زندگی خودشون این منم که نابود میشم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
خونه و ماشین و مل امپالش گرفتم حق طلاق و حضانت بچه هامولی بچه هام نخواستن جدا شم

به نظرم با این اوصاف 

شوهره رو از خونه بیرون میکردم 

بچه ها چه میفهمن چه بلایی سرت میاد بعدا هم میگن مگه ما از خواستیم

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

نه اصلا بچه به پدر و مادر نیاز داره نه به پدر و مادری ک کنار هم زندگی کنن ب هر قیمتی نزار بچه هات خی ...

یازده ماهه کلا یه ادم دیگه شده البته بعد کلی چالش و دربه دری که کشید و التماس و خواهش و گریه 

اگه همون ادم قبل بود که اصلا راهش نمیدادم توخونه. 

بچه هات چند سالشونه . میدونم برات عذابه ولی اگر سن نوجوانی و جوانی هستن جدا نشو انگشت نما میشن خدای نکرده روی زندگیشون انتخاب ازدواجشون یا اینده شون تاثیر میذاره . خدا رو شکر همه حق و حقوقتو که گرفتی . باهاش کاری نداشته باش ولی جدا هم نشو ازش

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چجوری اوناروازش گرفتی بارضایت خودش دادکه ببخشیش یاهنوزم داره ادامه میده

نه بابا تهدیدش کردم ندی پیاما و عکسات با زنه استوری میکنم 

نه یازده ماهه مطمعنم دیگه کاری نمیکنه چون حتی گوشیش معمولیه. هییییچ جایی تنها نمیره 

هر پولی در میاره مستقیم میریزه برا من ولی قبلا همش پول نداشت 😒