2777
2789
عنوان

نامرتبی دندونای من و عکس

73 بازدید | 8 پست

دوستان، دندونای من تقریبا میشه گفت فک بالام خیلی نامرتبه. هزینه ارتودنسی هم واقعا بالاس. میگن اگه چند تا دندون عقب رو بکشی به مرور  درست میشه راسته این موضوع. الان عکس دندونام رو هم میزارم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بابا ریشه دندون جا هم داشته باشه دیگ تکون نمیخوره حالت عادی مگه با دستگاه وسیم کشی و...

ما همانند شیشه بودیم اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ما هم بریدیم دیگه گله ای نمی ماند

نه درست نیستمخصوصا سن بالا

پسر من هفت سالشه دندون دائمیش داره کج درمیاد اینور اونورش هم جا داره بردم نشون دادم گفت فکش کوچیکه کلا نامرتبی تو شاخشه ۱۳سالگی بیارش ارتودنسی 

خیلی ناراحتم بخدا😢😢

ما همانند شیشه بودیم اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ما هم بریدیم دیگه گله ای نمی ماند

پسر من هفت سالشه دندون دائمیش داره کج درمیاد اینور اونورش هم جا داره بردم نشون دادم گفت فکش کوچیکه ک ...

دکترش خوب نبوده 

چرا سیزده سالگی دیره واقعا ،حدود ۹ تا ۱۰ سالگیش میتونه قالب بزاره که تا حدودی نقص ها رو برطرف میکنه

دکترش خوب نبوده چرا سیزده سالگی دیره واقعا ،حدود ۹ تا ۱۰ سالگیش میتونه قالب بزاره که تا حدودی نقص ها ...

ن گفت قالب سخته انقد سخته هر بچه ای تحمل نداره اذیتش نکن

بهترین متخصص ارتودنسی بردم بالا 

هرچی دندون دراورده همش کجه سه تا دراورده سه تا کج 

گفت قالب فققط اذیتش میکنی کامل هم برطرف نمیشه برو ب وقتش بیار ارتودنسی

پسر من هفت سالشه دندون دائمیش داره کج درمیاد اینور اونورش هم جا داره بردم نشون دادم گفت فکش کوچیکه ک ...

اورتودنسی سخت نیست 

ناراحت نباشید 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔