2777
2789

سلام من متاهلم و ۵ت هرماه همسرم بهم میده

چجوری برنامه ریزی کنم به اخر ماه برسه یه قسط۱۴۰۰ت هم باهاش میدم و ماشینم ندارم همش با تاکسی یا اتوبپس باید برم بیرون

لطفا فاز روشنفکری ها که برو خودت کار کن جواب ندن چون اوایل یبار تو دعوا شوهرم منت همین پولو گذاشت گفت دیگه بهت نمیدم بهم برخورد، خودم رفتم کار کنم بخاطرش دیسک کمرم اسیب دید الان پول فیزیوتراپی هم به مسائلم اضافه شده

واقعا از شدت گرونی ها نمدونم چیکار کنم سر هیچ چیز کهمی نمیزاره حتی دست به طلاهای سهمم از کادوهای ازدواج بزنم

به این فکرم هستم پس انداز کنم برای خرجهای قریب الوقوع چون پول فیزیوتراپیم که یهویی پیش اومد نداشتیم و به سختی افتادیم طلاهامونم نمیفروشه

لطفا برای همه تازه عروس دامادا دعا کنین واقعا زندگی کردن داره سخت تر میشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین این راهکاریه که خودم استفاده میکنم و همیشه پسندازمم دارم

من سه تا کارت دارم بلوبانک، ویپاد،پست بانک ، کارت ویپاد کلا کنار گذاشتمش و کل پول تو اونه( چون سکه هم جمع میشه پول تو حساب باشه و یه روز میتونم وام بردارم) کارت پست بانک کارتیه که اگه قسطی دارم اندازه قسطم میریم تو اون و اون کلا کنار میذارم تا موعد قسطم 

کارت بلوبانکم کارتیه که واسه مخارج روزانمه از ویپاد اندازه پونصد انتقال میدم و هر موقع کارت میکشم اسمس که میاد موجودیشو چک میکنم و همین باعث میشه تو خرید صرفه کنی و اینجوری میشه که اخر ماه میبینیم یه چی ته ویپاد مونده همون میشه پسنداز

طلارو بفروشی چ بکنی؟؟

پول ادامه فیزیوتراپی نداشتیم

بهش میگم یه گردنبند نقره سن بالایی برام کادو اوردن بفروش بتونم کمرم درمان کنم

میگه چه فکرایی میکنی اون برای سرمایه گذاریه

واقعا چقد هم خودش باید بیشعور باشه هم باباش که پیش باباش کار میکنه یبار نگفت تو زنت مریضه بابا پول داری کمکی چیزی میخوای یا نه یبار زنگ نزدن حال منو بپرسن 

ادعاشونه عروس مث دختره ولی همیشه خوضحالن مسئولیت دختر دارها ندارن