2777
2789
عنوان

بچه هاتون تو مدرسه نودل میخورن❓️

178 بازدید | 19 پست

من رفتم مدرسه دهترم براش نودل گرفتم ۱۰ دقیقه هم تو آب جوش موند اما سفت بود هنوز

مثل تو خونه که درست میکنیم قشنگ نرم میشه نشد 

بچه های شما میخورن راضی هستن؟ 

بنظرتون این مدلی خوردن ضرر نداره؟

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

نودل کلا ضرره

من اصلا به بچم نمیدم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نه خودم میخورم نه بچم

خوراکی مدرسه اش رو هم خودم میزارم.گاها یه چند تومن میزارم که یه وقت چیزی دلش خواست بخره..که اکثرا برمیگردونه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

کلا نودلای آماده فاقد ارزش غذاییه

چرا 

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

نودل کلا ضررهمن اصلا به بچم نمیدم

چرا

چرا

سرچ کن بخون

لیست بلند بالایی از ضرر رو میبینی

یه لقمه کتلت یا نون پنیر خیلی بهتر از نودله

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
چی میزاری براش ...هرروز خوراکی میپزی سخته که

نه نمیپزم.

تک شیفته و تا ۱ونیم میاد.همین که اومد ناهار میخوریم.

صبحونه هم تو خونه یه چیزایی میخوره.واس مدرسه هم لقمه میوه بیسکویت کیک خونگی .شیر یا ابمیوه.....اینا میزارم.گاها هم بعضیاشو برمیگردونه.

کلاس سومه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

من نه خودم میخورم نه بچمخوراکی مدرسه اش رو هم خودم میزارم.گاها یه چند تومن میزارم که یه وقت چیزی دلش ...

براش میوه گذاشتم 

کیک و آبمیوه و

لقمه اندازه خیلی کوچیک خامه گذاشتم

صبح گلاب به روتون مزاجش بهم ریخته بود بالا اورده بود چیزی نخورد 

رفتم بهش سر بزنم زنگ تفریح نودلم گرفتم از بوفه

اما سفت بود با اینکه ۱۰ دقیقه موند تو اب جوش

منم خوشم نیومد 

ولی تو خونه باشه روزی یه دونه میخوره دوست داره

براش میوه گذاشتم کیک و آبمیوه و لقمه اندازه خیلی کوچیک خامه گذاشتمصبح گلاب به روتون مزاجش بهم ریخته ...

تو که از خونه میرفتی یه چیزی درست میکردی

یجور میگن ارزش غذایی نداره ضرر داره انگار کیک و ویفر پروتئین و کلسیم خالصه 😂 باو ما هم خوردیم مگه چمون شد؟ هیچی 

خیلی هم سالمیم از همونایی که میگن نودل بده سالم تریم

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو