2777
2789
عنوان

بعد پنج روز تاخیر بیبی چکم منفیه😞

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 49 پست
عزیزمید برام دعا کنید خیلی سختی کشیدم

نصیبت میشه شک نکن استرست رو میفهمم❤️🥰

در دنیایی که همه می خواهند ملکه یا فرشته دیگران شوند تو ملکه و فرشته خودت باش نه دیگران❤️🫠️ 

من خودم دوبار اقدام کردم بعدش از ضعف اسپرم همسرم تشخیص داد با تقدیت درست شد ‌ هورمون تکثیر نمیشد

همسرت رفت دکتر چی بهش گفت؟

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اجی قبلش یه چیزایی رو باید رعایت کنی بدون برنامه اقدام نکن

میشه بگید بهم

من دکتر رفتم فقط بهم قرص داد گفت مشکلی نیست فقط تایم تخمک گذاری رابطه داشته باش

میشه بگید بهممن دکتر رفتم فقط بهم قرص داد گفت مشکلی نیست فقط تایم تخمک گذاری رابطه داشته باش

میگمت اون طرف

در دنیایی که همه می خواهند ملکه یا فرشته دیگران شوند تو ملکه و فرشته خودت باش نه دیگران❤️🫠️ 

تو موقعیت شما بودم تا ده روز هم گاهی نمیشدم اینا علائم تنبلی تخمدان هست یه ازمایش ذخیره تخمدان هم بد ...

تابحال تاخیر نداشتم دکتر هم بهم گفت هیچ مشکلی نیست 

یه چند روز دیگه بازم میرم دکتر

تابحال تاخیر نداشتم دکتر هم بهم گفت هیچ مشکلی نیست یه چند روز دیگه بازم میرم دکتر

تا یکسال طبیعی اقدام کن اگ نشد خودت ازمایش ذخیره هورمون پرولاکتین عکس رنگی بگیر شوهرتم آزمایش اسپرم که وقتت تلف نشه

تا یکسال طبیعی اقدام کن اگ نشد خودت ازمایش ذخیره هورمون پرولاکتین عکس رنگی بگیر شوهرتم آزمایش اسپرم ...

اوهوم ممنونم ازتون