2777
2789
عنوان

راهنمایی در مورد عمل لازک چشم

44 بازدید | 6 پست

سلام . من یکشنبه عمل کردم لازک چشم کردم خواستم ببینم تاری دید من ب حالت عادی بعد دوماه میرسه  چون من تست پزشکی واسه استخدامی دارم باید خوب شه اوناییکه تجربه دارن لطفا کمک کن

اللهم عجل ولیک الفرج

آره برا مامانم بعد دو ماه خوب شد

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ببخشید هزینش چقدره شد؟ازاد انجام دادی یا بیمه تکمیلی هم قبول میکنن

سلام آزاد قبول نمیکن اگه بیمه تکمیلی داری شاید قبول کنن هزینش ۲۳ میلیون تومنه با پول قطره و ویزیت عکس اینا ۲۵ تومن میشه

اللهم عجل ولیک الفرج

سلام آزاد قبول نمیکن اگه بیمه تکمیلی داری شاید قبول کنن هزینش ۲۳ میلیون تومنه با پول قطره و ویزیت عک ...

ممنون گلم منم چشمم ضعیف موندم انجام بدم یا نه،از عینک خسته شدم شما کجا انجام دادید دکترتون خوب بود راضی هستین الان

ممنون گلم منم چشمم ضعیف موندم انجام بدم یا نه،از عینک خسته شدم شما کجا انجام دادید دکترتون خوب بود ر ...

عالیه واقعا انجام بدی بهترین کار دنیا رو انجام دادی من همدانیم دکترمم قاسم کاویانی خیلی خوبه البته فمتولیزکشو انجام بده اون زودتر خوب میشه در مورد دردشم اصلا درد نداره فقط شب اول اذیت میشی راهنمایی خواستی در خدمتتم

اللهم عجل ولیک الفرج

عالیه واقعا انجام بدی بهترین کار دنیا رو انجام دادی من همدانیم دکترمم قاسم کاویانی خیلی خوبه البته ف ...

آها مرسی گلم فمتو فکرکنم جدیدترینش باشه، بعد هزینش میدونید چقدر میشه، چشم من آستیگمات هم داره، دوربینم خرابه سی ساله عینک میزنم خسته شدم چشمام لوچ شدن ،اگه این عمل انجام بدم چشمم اوکی میشه ،بعد جنوبیم هواکه گرم میشه و شرجی خیلی اذیتم از یه جای خنک که میای بیرون می ی تو گرما شیشه عینک بخار میزنش هر دقیقه باید پاکش کنی