2777
2789
عنوان

یک تجربه متفاوت

65 بازدید | 3 پست

من برای تولد دخترم خیلی فکر کرده بودم که چیکار کنم . بعد یکی از دوستام بهم توصیه کرد تا از پکیج تولد ساز استفاده کنم.

اولش نمیدونستم چیه و چه جوری بهشون اعتماد کنم اما بعدش خیلی از خودم راضی بودم که اینکارو کردم.چون دخترم مدام میگفت امسال بهترین تولد زندگیم بود.

یه چمدون برامون فرستاده بودن پر از بازی های متفاوت .البته نا گفته نمونه که خیلی هم چمدونشون قشنگ و با کیفیت بود. بعد یه اپلیکیشن هم براش درست کرده بودن. از صبح با باباش باهم بازی کردن تا شب . یه بلیط تیاتر هم گذاشته بودن که باهم رفتن و دیدن . خلاصه به دختر من که خیلی خوش گذشت.

جسارتا چقدر هزینه کردید

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB