2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

70 بازدید | 11 پست

شوهرم گفت  مادرم بخاطر تو نمیاد خونمون

من جز خوبی کاری نکردم

😭😭😭😭😭😭😭😭

بخدا اینقد بی حرمتی میکنن

همه بم میگن طلاق بگیر

دارم میمیرم

لعنت ب عق

ش

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

از سر شب دارم گریه میکنم

لعنت ب مادرش 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

.....ن لقش همشون بیخیال بابا خواست بیاد نخواست نیاد

قلبم ترکییییو

بیخیال خودت باش برا خودت زندگی کن بیخیال حرف نظر خواست انتظار توقع دیدگاه بقیه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

والا به تو چه ربطی داره یه تخمک نمیره دنبال اسپرم پس تو ام نیاز نیست دنبال کسی بری

من خوبی کردم در مقابل بدی 

اینه جوابمممم

بیخیال خودت باش برا خودت زندگی کن بیخیال حرف نظر خواست انتظار توقع دیدگاه بقیه

نمیذاررره مادرش

حسوده ب من

بخدا نمیتونم

دیگههه

حالم بهم میخوره از دیدنش ولی توروش میخندم

بخاطر شوهرم

خدایا جواب منو کی باید باه

خواهر من ول کن بابا سرت درد می‌کنه خودت غصه بدی همیشه بگو هرچه بادا باد حرف میزنم اینجوری بخند رد شو

نمیتونم

مریضم کردن

نمیخام بمیرم

نمیذاررره مادرشحسوده ب منبخدا نمیتونمدیگهههحالم بهم میخوره از دیدنش ولی توروش میخندمبخاطر شوهرمخدایا ...

هر ک با ما همدم است او آدم است 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

2827
2791
2779
2792