2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم زوده من خودمم ۲۲سالمهاز نظر سنی نمیگم درسته سنی هم زودهولی تازه اول زندگیتع یکم صبر کن

نمی‌دونم خیلی خودم دلم میخاد ولی میترسمم پشیمون شم چون واقعا سنی زوده 

اتفاقا همه همینو بهم میگن

تو با خودت فکر کن تو سن بالاتر مثلا سی سالگی که دوس داری بری مهمونی و یکم فشار زندگی کمتر باشه و حداقل بچت مستقل تر باشه باید یه نوزاد ترو خشک کنی من که اعصاب ندارم اون موقع تا سی سالگی بچمون میره کلاس اول🤣🤣🤣

به نظر من

آمادگی پدر ومادرشدن دارید؟؟؟

آمادگی محدودیت دارید؟؟

آمادگی فداکاری دارید؟؟

من کسانی که سن کم مادر شدن وسن کم پدر شدن برام ازبچه دار شدن تعریف می کردند اصلا چیزهای خوبی نمی گفتن مثلا یکی شون می گفت من بچه ام ۴ ماهش بود یه شب تاصبح گریه کرد و خوابش نمی برد سرش داد زدم گفت بخواب دیگه لعنتی ...بخواب ....

یا یه پدری توسن شماها برام تعریف کرد شب ها که بچه نمیخوابید وگریه می کرد بالشت گذاشتم روی سرم گفتم خدایا بسه بسه بسه 

باید درمقابل نق زدن وگریه اش صبور باشید وفقط نازش کنید فقط قربون صدقه اش برید هرچندساعت که شد

آیا آمادگی مادرشدن وپدرشدن دارید؟؟؟

یک انسان می خواهید به این دنیا اضافه کنید یک انسان واقعی 

به نظر منآمادگی پدر ومادرشدن دارید؟؟؟آمادگی محدودیت دارید؟؟آمادگی فداکاری دارید؟؟من کسانی که سن کم م ...

از این نظرا آمادگیش دارم کلا آدم فداکاری هستم 

ولی خیلی میترسم بعدش پشیمون شم 

یا اون موقع بفهمم زود بوده و نمیتونم از پسش بر بیام و اینکه شوهرمم گیر داده ک میخاد اون ۲۹سالشه نمی‌دونم چیکار کنم

به نظر منآمادگی پدر ومادرشدن دارید؟؟؟آمادگی محدودیت دارید؟؟آمادگی فداکاری دارید؟؟من کسانی که سن کم م ...

البته اینم بگم دخالت‌های بقیه ام بی تاثیر نیست ازبس بقیه جلو شوهرم گفتن اگه زود بچه نیاری رحمت میخشکه اونم گیر داده😂😂😂

البته اینم بگم دخالت‌های بقیه ام بی تاثیر نیست ازبس بقیه جلو شوهرم گفتن اگه زود بچه نیاری رحمت میخشک ...

بااین حرفها بچه دار نشو

اختلاف سنی ات با بچه ات کم میشه،و ....

رحم ات خشک میشه و ....

اگه الان آماده مادرشدن نیستی ، برو وتخمک فریز کن تا بقول اینها رحم ات خشک نشه !!!

درمورد اختلاف سنی هم

کلن دنیا به سمتی داره میره که بچه ها حرف پدر ومادر رو نمی فهمن ، پدر ومادر هم حرف بچه ها را، تکنولوژی مثل قبل نیست که سالی به سالی باعث تغییر در یک خانواده بشه، ثانیه ای باعث تغییر میشه، پس بااین تفکر هم بچه دار نشو که اختلاف سنی ات کم بشه چون درهرصورت بچه ی تو دریک دنیای دیگه است هرقدر هم تفاوت سنی ات کم باشه 

،فقط ببین آیا حاضری کاملا محدود بشی؟ آیا حاضری یه مدتی بی توجهی همسرت رو ببینی؟ آیا حاضری صبوری کنی درمورد نق زدن های طولانی حتی هفتگی ، یک بچه چندماهه برای دندان درآوردن؟؟....یعنی یک هفته بچه ات هر روز نق بزنه و تو بغل اش کنی قربون صدقه اش بری،و همسرت هم اصلا بهت کاری نداشته باشه تازه شام وناهار  هم ازت بخواد، شب هم فیلمش رو ببینه وبره بخوابه وتوبیدار باشی برای بچه ات؟؟؟؟

اینها رو ببین اگر دروجود الان آماده است 

بچه دار شوو

وگرنه برای حرف مردم بچه دارشدن، غلط است وکوچه وخیابان  پر است ازبچه هایی که باحرف  مردم به دنیا آمدند..

بااین حرفها بچه دار نشواختلاف سنی ات با بچه ات کم میشه،و ....رحم ات خشک میشه و ....اگه الان آماده ما ...

خودمم خیلی دوس دارم اخه

همسرمم آدمی نیس ک بی توجه باشه همیشه کمکم میکنه وقتایی ک پری.دم خودش مثلا غذا درس میکنه خونه رو تمیز میکنه خیلی کمک دستمه 

از نظر سنی میگم 

حس میکنم ۲۳سال برای مادر شدن زوده و زود پیر میشم🥲 میترسم پشیمون شم