2777
2789
عنوان

آزمون رانندگی

181 بازدید | 10 پست

خانما کسی بوده از رانندگی بترسه ولی بدون مشکل یاد بگیره؟

من تازه ثبت نام کردم 

قبلا پشت فرمون نشستم ولی نمیدونم چرا الکی میترسم

Dance me to the end of Love...

اره عزیزم منم به شدت میترسیدم هیچوقتم ننشسته بودم

ولی یه مربیه به شدت خوبو انتخاب کردم که ترس منو کلا از بین برد مربی خیلی تاثیر داره و اینکه خودتم سعی کنی ترسو کنار بذاری

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم منم به شدت میترسیدم هیچوقتم ننشسته بودم ولی یه مربیه به شدت خوبو انتخاب کردم که ترس منو ک ...

منم همش میترسم مربیم گند اخلاق باشه بدتر استرس بگیرم😁

من خيلي ميترسيدم حتي يادمه قبلش ميخواستم بابام يه خورده يادم بده تاكه پشت فرمون نشستم كل دستم خيس عرق شد ولي بعدش كه رفتم كم كم ترسم ريخت من همش ازاين ميترسيدم نكنه خدايي نكرده بزنم به كسي

نگران نباش ديريازودجايي ديگرماه كامل مي شود...💫❤️
منم همش میترسم مربیم گند اخلاق باشه بدتر استرس بگیرم😁

مربی من به شدت غرغرو بود ینی یه اشتباه کوچیک میکردم تا اخر ساعت کلاس هی به روم میاورد ول نمیکرد

ولی خب همینش باعث میشد همش حواسم جمع باشه

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
من خيلي ميترسيدم حتي يادمه قبلش ميخواستم بابام يه خورده يادم بده تاكه پشت فرمون نشستم كل دستم خيس عر ...

منم

یا اینکه ملت پشت سرم هی بوق بزنن حرف بد بزنن😑