2777
2789
عنوان

دایی کوچیکم مجرده

109 بازدید | 10 پست

قدبلند و هیکلی خیلی خوش قیافه است وکیله ،هرچی میگیم زن بگیر میگه نه ۲۸سالشه امشب فهمیدیم بخاطر بدعکسی زن نمیگیره میگه من بدعکسم فیلم عروسیم خراب میشه ولی فوق العاده است قیافه اش توی حضوری من گفتم از نظر من عکست هم قشنگی ولی حضوری خیلی جذابی میگه من خودم میدونم بدعکسم تو هیچی نگو ،ولی خیلی خوش قیافه است حتی دوتا از دخترای مجرد همسایمون به مادرم گفتن که دایی ام ببریم خواستگارییشون  

واقعا باور داری علتش بد عکسیه😐

بله عزیزم چون خیلی خوش قیافه است اینو من نمیگم هرچی دختر مجرد دوربرمون هست هی به مامانم میگن دایی ام کی میخواد زن بگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز شاید دلیل دیگه ای هست دوست نداره به کسی بگه وگرنه این مورد اصلا منطقی هم نیست فیلم عروسی اصلا س ...

همش پیش ماست خونه مستقل هم داره ولی هر روز پیش خودمونه هر دقیقه در ارتباط هستیم مادربزرگم از دنیا رفته خیلی به مادرم وابسته اس هر موقع سرکاره روزی ۳۰۰بار به مامانم زنگ میزنه ،خودم میدونم عاشق هم نشده 🥲

همش پیش ماست خونه مستقل هم داره ولی هر روز پیش خودمونه هر دقیقه در ارتباط هستیم مادربزرگم از دنیا رف ...

ببین عزیزم به نزدیکی که نیست بعضی چیزها توی دل ادمه ادم بعضی چیز ها رو به نزدیک ترینشم نمیگه فعلا تحت فشار نزارینش تا خودش به اون امادگی برسه به وقتش اون قسمتش که بیاد چشم و گوشش بسته میشه