2777
2789
عنوان

موهامو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 29 پست
اینو خیلی وقته میخورم یا چند تا قرص دیگه، ولی کو تاثیر. دکتر میگفت همش واسه استرسه و البته یه بیماری ...

شامپو ایروکس بزن.انواع داره.اگه موهات چرب یا خشک نیست.نوع ضد ریزش بگیر.استرس خوب نیست.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیتونم هر شامپویی رو بزنم، پوست سرم خیلی حساسه

دلیل اینکه گفتم ایروکس.این شامپو ایرانیه.سالیان سال به خاطر چربی پوست سر خارش سر داشتم.یه ساله از این نوع استفاده میکنم رنگ زرد برای انواع شوره.کلا خارش سرم رفت.پسرم شوره خشک داشت اونم درمان شد.چندین نوع داره.رنگ آبی برای پوست چرب و مو خشکه که دخترم استفاده میکنه و موهاش نرم میشه و موخوره نمیگیره.برای همین گفتم.

دلیل اینکه گفتم ایروکس.این شامپو ایرانیه.سالیان سال به خاطر چربی پوست سر خارش سر داشتم.یه ساله از ای ...

خیلی خوبه پس، حقیقتش من یه بیماری خود ایمنی دارم که بعضی از ترکیبات شامپو تشدیدش میکنن،باید فقط هرچی دکتر گفت و بزنم 

کامل کامل😄تا این مقدار دقیقاالبته الان یه کوچولو بلند تر شده ولی خب به شدت بهم میاد🥲

ریزش مو داشتین که اینقدر کوتاه کردین؟چقدر زول میکشه تا رشد کنن؟

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

ریزش مو داشتین که اینقدر کوتاه کردین؟چقدر زول میکشه تا رشد کنن؟

بله من ریزش مو داشتم

حداقل ماهی یک سانت تا حداکثر با تقویت و مراقبت ۲ سانت رشد میکنه 

من حنا و روغن کندش هم میزنم که یه کم تقویت میکنه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی