2777
2789
عنوان

کمک😢😢😢

140 بازدید | 19 پست

بچه ها من هیچوقت مزاحم تلفنی نداشتم 

الان ک نیمه شعبان عقدمه مزاحم تلفنی واسم پیدا شده خیلیم زیاد 

نمیدونم شاید یکی قصد شیطونی یا دشمنی داره 

هر چی فکرشا میکنم میبینم عوض کردن خط زشته وجهه خوبی نداره 

میخوام فقط مخاطبینم بتونن بهم زنگ بزنن و ناشناسا نتونن نرم افزار های لیست سفید درست کار نمیکنن کسی نرم افزاری میشناسه 

من سریع اگ‌کسی مزاحم شه بلاک میکنم ولی اگ شوهرم پیشم باشه یا گوشیم دستش باشه چی 

جالبه بدونید بار اول ک جواب دادم گفتم شما گف وا عشقم چرا اینجور حرف میزنی محمدحسنتو یادت رفت 

بخدا من اصلا محمد حسن نمیشناسم 

😭😭😭😭😭

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه اوه.من تجربه اینو داشتم.البته من بچگی کردم مثل این مشنگا رفتم به شوهرم گفتم اونم دعوایی درست کرد اون سرش ناپیدا..پسره رو پیدا کرد تا میخورد زدش..بعدم سر من داد کشید منم به خاطر همین بی اعتمادیاش جدا شدم. ولی به شوهرت نگو مردا غیرتشون اجازه نمیده اروم باشن.به مامانت بگو

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   
استرس نداشته باش الان همه گوشي ها بلك ليست دارن مسدودش كن نه تماس نه پياماش نميان

همین کارا میکنم‌ولی انگار تمومی ندارن

اوه اوه.من تجربه اینو داشتم.البته من بچگی کردم مثل این مشنگا رفتم به شوهرم گفتم اونم دعوایی درست کرد ...

منم همینو میگم حالا من هر چی قسم بخورم اینا رو نمیشناسم‌ میترسم خیلی ی ذره شک بیاد تو دلش

منم همینو میگم حالا من هر چی قسم بخورم اینا رو نمیشناسم‌ میترسم خیلی ی ذره شک بیاد تو دلش

خیلی ریز سیم کارتتو بسوزون بعدم برو یه سیم کارت دیگه بخر بگو پوکه خطم گم شده نمیتونم همین شمارمو بگیرم حیف شد 🙄به همین راحتی 

در دنیا از سه آهنگ می هراسم ..صدای کودکی از بی مادری؛صدای عاشقی از جدایی؛صدای مجرمی از بی گناهی😔