2777
2789

یه جاری دارم چشم منو نداره بعد تولد بچم و شوهرمو استوری میذاره کلیپ درست میکنه ولی با من بده به شدت بعد شوهرم ته نگاش میخونم که میگه تو بدی از خودته و اون خوبه بچه ها این درحالیه که اگه بچه من رو حضوری ببینه محل نمیده ولی توی مجازی واسه اینکه به شوهر من ثالت کنه که آدم خوبه ماجراست اینطوری بر خورد میکنه. شما ایم همچین آدمی رو چی میذارین؟اگه بخوام راجبش با شوهرم صحبت کنم چی بگم؟

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لفت بده بگو خوشم نمیاد از خاله زنک بازی

مشکلم گروهه نیست اونم نگه داشتم ببینم کی دعواشون میشه از هم بپاشن🤣 مشکلم کارای این مار خوش خط و خاله

مشکلم گروهه نیست اونم نگه داشتم ببینم کی دعواشون میشه از هم بپاشن🤣 مشکلم کارای این مار خوش خط و خال ...

شما گروه و داشته باش با گوشیه شوهرت لفت بده اگرم چیزی گفتن بگو گوشیش حافظه نداره و این حرفا 

این گروه های فامیلی جز درد سر هیچی نیس 

شما گروه و داشته باش با گوشیه شوهرت لفت بده اگرم چیزی گفتن بگو گوشیش حافظه نداره و این حرفا این گروه ...

اوه شوهرم خیلی سلیطس نمیشه این کارو باهاش کرد🤣