dgkb مدیر استارتر عضویت: 1404/03/04 تعداد پست: 602 عنوان پریود 75 بازدید | 2 پست بچه ها بعد دو هفته دوباره پریود شدم بخدا دیگه دارم میمیرم تنبلی تخمدان دارم، الان کمرم از شدت درد داره میترکه نمیدونم دیگه چیکار کنم یکی یه چیزی بگه، پریودام ۱۲ روز طول میکشه که هیچ بعد دو هفته هم دوباره شدم 1404/08/17 | 22:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_galadriel_ عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 5763 لابد لیاقتشو نداری.میری زیر پست بقیه نفرین میکنی بچشون بمیره چون بچه تو مرده؟ خدا ذلیلت کرده که به این روز افتادی. ذلیل ذلیل ذلیل. امیدوارم یه موجود پلیدی مث تو هیچوقت مادر نشه در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...
_galadriel_ عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 5763 ضمنا امیدوارم دوس پسرت مث سگ پرتت کنه بیرون از زندگیش. در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...