2777
2789
عنوان

درددل راهکار

356 بازدید | 28 پست

سلام خوبی راه حل میخوام قصموگوش کن. خونواده شوهرم ازهمون اول ازم متنفربودن هراتفاقی میفتادگردن من مینداختن باشوهرمم هی قهرواشتی بودن هرچندماه یکباراصلادلشون نمیخواست خونمون بیان سربزنن توکل شیش سال شایدکلاچهارباراومدن خونه دخترشون نزدیک هربارجمع میشدن اونجاخیلی مایل نبودن اونجابرم حتی تولدبچه هاشون به ماچیزی نمیگفتن.

وقتی بچم دنیااومدنیومدن سربزنن به نوه اشون.موقع اسباب کشی باشکم بخیه شده وبچه بغل حتی نیومدن بگن یه غذادرست کنیم گازت قطعه یابچه رونگه داریم من ومادرم تنهاکاراسباب روانجام دادیم حتی باوجودبچه زیادسرنمیزدن فقط باحرفاشون دلموخون میکردن بازم وقت قهرشوهرم بااونامن راضی کردم بعدمدتها شوهرموبریم سربزنیم

ولی اونافقط گفتن چه عجب زنت گذاشت یه سربزنی یابچموخواستن ببوسن نوزادبودروشوبرگردوندگفتن تقصیرمنه نمیگفتن ازبس نیومدن بچم نمیشناسدشون حس غریبی میکنه.یمدت شوهرم خیانت کردورواوردبه کشیدن موادوبعدکه فهمیدم فقط کتکم میزدتاچاقوگذاشت بیخ گلوم براتهدیدکه زدم بیرون به قصدجدایی تاچندین ماه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باتعهدویسری امضاتومحضربرگشتم ولی دوهفته طول نکشیددوباره همسرم کاراشوشروع کرد وهی ازدعواهامون صداضبط میکرد وبعدکتک کاری وتهدیدباچاقوول کررفت بیرون وخودشوکشت الان خونوادش میگن ازدست من خودشوکشته ومن اخلاق نداشتم ومن داراییاشوبالاکشیدم وفوش نفرین نثارم میکنن وازخاکش محرومم میکنن میگن فقط بچت حق داره تنهابیادنبینیمت وفقط میخوان بابچم ارتباط بگیرن الان پسرم باهاشون راحت نیست وشاهددادوبیداداشونم شده

وبیشترمیترسه ازشون الان میگن اگه هم قبلانمیومدیم مقصرمنم چون سربچه حساس بودم اونام حاضرنشدن رفت واومدکنن والان مدعی شدن که نوه اشونودارم ازشون میگیرن راستشوبخوای واقعادیگه دوست ندارم ببینمشون دیگه وحتی سمت بچم بیان الان کل محله روپرکردن شوهرم ازدست من خودشوکشت ابرومنوبردن الان واقعادوست ندارم بچموببینن اونم بدون من معلوم نیست چیکارکنن یاحس کنم اونجابچه هاشون مامان باباشونوصداکنن این تک وتنهاحتی دورشوبگیرن خلامادربراش پرنشه حس غریبی کنه ته تهش حتی براچندساعت

.الانم خودخواه شدم دوست ندارم جایی که منونخوان بچمم بره دوس دارم کلادست ازسرمون بردارن فکرکنن وجودنداریم ولی چیکارکنم پدربزرگش میشه قیم حتی ماشین شوهرم که باپول من خریدش اونابرش داشتن نمیارن تحویلش بدن

ویچیزدیگه من کمی مشکل شنوایی داشتم وهمسرم درجریان کامل بودزمان خاستگاری .ولی شوهرم درزمینه سیگاروتحصیلاتش دروغ گفت بهم الان خواهرشوهرم زنگ زدهبه مادرم شمادخترتونوبادروغ غالب کردین به مامشکل داشته وزندگی که بادروغ شروع شده معلومه چی میشه الان واقعاازلحاظ روانی کامل درحال فروپاشیم  بخصوص که خونوادم میگن جوابشون نده که بشی بده بگن دیدی درست گفتیم اخلاقش بده امااونابم گفتن بی پدرمادر وکلی حرفاکه نمیتونم ببخشم ازاینکه نمیذارن جواب بدم دارم نابودمیشم وتاجوابم ندم اروم نمیشم نوشتن وپاره کردن برامن فایده نداره هرشب فقط فکرم روحرفاشونه درحدی که سرم داره منفجرمیشه

اسی مهریه تو بزار اجرا ماشین و حساب بانکی و پول پیش خونه رو بگیر

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

ویچیزدیگه من کمی مشکل شنوایی داشتم وهمسرم درجریان کامل بودزمان خاستگاری .ولی شوهرم درزمینه سیگاروتحص ...

برو با یه مشاور صحبت کن راه حل خوبی برات میزار 

پسرت چنرسالشه ؟

با شرایطی که داری بزرگتر ها پدر مادر پدربزرگش رو قاصد کن که اموال رو بهت بدن حداقل اونایی با تو خریده شده و بچه پیش خودت باشه 

با تو خیلی بدن تو خودت نمیتونی کاری کنی 

فقط میتونم بگم خدا بهت صبر بده و ایشالا همین فردا صبح حداقل همین موارد حل شده باشه خیلی سخت و عذاب آوره برات

مهریه را بزار اجرا هر چی هست و‌نیست توقیف کن.

واسه دیدن حقشونه منتها توی دادگاه باید ببینی میشه کنارش کرد خصوصاً اگه پسرت عاقل تر بشه.

حالا شاید به چیزی به پسرت بدن نمیشه قطع کرد