چون آدم از یک دقیقه بعد خودش خبر نداره چه برسه یه مدت طولانی تر..
برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤 عادت، بیرحمترین زهر زندگیست. زیرا آهسته وارد میشود، در سکوت، کمکم رشد میکند و از بیخبری ما سیراب میشود و وقتی کشف میکنیم که چطور مسموم ِ آن شدهایم، میبینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، میبینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند.. "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱". . D
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سال 1357، و سعی میکردم تاریخ اینطور پیش نره لطفاً دوستان که معتقدند الان امنیت داریم ریپلای نکنند نه ...
وقتی هشتاد درصد ملت موافق بودن با این موضوع،به نظرتون امکان پذیر بود ؟
برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤 عادت، بیرحمترین زهر زندگیست. زیرا آهسته وارد میشود، در سکوت، کمکم رشد میکند و از بیخبری ما سیراب میشود و وقتی کشف میکنیم که چطور مسموم ِ آن شدهایم، میبینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، میبینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند.. "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱". . D
میگه زمان نگه میداشت با حفظ چند تا عنصر کلیدی بله دیگه جواب نمیدم ریپلای نشه بهتر ممنونم
دوست عزیز من نه گفتم موافقم نه گفتم مخالفم.
چرا اینقدر خشن و بی عصاب ؟!
منم یکیم مثل شما که از این وضعیت اصلا راضی نیستم اما بهتر نیست قبل از اینکه نمیدونید طرف موافقه باهاتون یا مخالف اینطوری رفتار نکنید ؟