2777
2789
عنوان

بچه ها مامان خله بخدا😐

158 بازدید | 15 پست

تا میبینه گوشی دستمه فکر میکنه با پارتنرم چت میکنم.امروز قاطی کرد گفت اگه کمبود محبت داری بشین کتاب بخون 😐چ ربطی داره ناموسا گیری افتادم من

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

مامانم*

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤦😂🤣شانس نداریا

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

😂🤣🤣  

نه میبینه اکثرا دارن 

فک میکنه تو هم داری 

یا هم سابقت خرابه؟ 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

اوه اوه

هم منو هم پسررو روانی کرده 

😂🤣🤣 نه میبینه اکثرا دارن فک میکنه تو هم داری یا هم سابقت خرابه؟

اولین دوس پسرمه

فقط اونجا که گفت بشین کتاب بخون🤣🤣ولی جدی جلوش گوشی نگیر دست

خب جواب پیام پسررو باید بدم

اونم ک نبود بالاخره توی اینستا و یوتوب و سایت میچرخیدم خب

اولین دوس پسرمه

پس هیچی دیگه ـتعجب نداره این، گیر دادناش

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

پس هیچی دیگه ـتعجب نداره این، گیر دادناش

رو اعصابمه کاش اصن وجود نداشت اه

اها من فک کردم سنگلی تو سایت و یوتیوب اینا میچرخی صداشو وا کن ببینه داری ویدیومیبینی

نمیشه اخه یهو فحش میدن تو ویدیو ها😂