2777
2789

تاکسی رانی واحد شکایات

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاکسیرانی

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

چیکار کرد

دیدم راننده انگار نه انگار مسافر سوار تاکسی شده دیدم گوشی دستشه و اصلا به مسیرش نگاه نمیگرد و سن و سال هم داشت منم عجله داشتم کلاسم داشت دیر میشد همینوری گفتم اقا میشه یکم سریع تر برید گفت هاننن؟ کجا میخوای بری؟ منم مقصدو گفتم تا...

دو تا زن اومدن گفتن ما یه مسیر دیگه میریم ماروهم ببر درحالیکه کلا مسیر  تاکسی با اونا فرق میکرد منم گفتم مسیرم با شما فرق میکنه راننده احمق تند برگشت گفت تو چیکاره ای هرا دلم خواست میرم منم یه فحش خیلی بد دادم و پیاده شدم تتد درو بستم ولی کاش پلاکشو عکس میگرفتممم تحویل پلیس یا مرکز تاکسی میدادم دیگه حالیش بشه حرومزادهههه اصلا با چه حقی با این طرز رفتار تاکسی داره؟ خلاصهه بگم خیلی مراقب باشین شبیه خرابکارا بود رفتارش

شبایی تو زندگیم بود میگفتم دیگه طلوع خورشید رو نمیبینم اماصبح شد...💔

برای شکایت از تاکسی شهرداری، می‌توانید از سه روش استفاده کنید: تماس با سامانه 1888 تاکسیرانی، ارسال پیامک به شماره 30004246، یا مراجعه حضوری به دفاتر تاکسیرانی شهرداری. حتماً ثبت شکایت را با شماره پلاک تاکسی انجام دهید تا فرآیند پیگیری سریع‌تر انجام شود.

🕊🖤🕊 مــــهــــــ🌙یار

چرا

دیدم راننده انگار نه انگار مسافر سوار تاکسی شده دیدم گوشی دستشه و اصلا به مسیرش نگاه نمیگرد و سن و سال هم داشت منم عجله داشتم کلاسم داشت دیر میشد همینوری گفتم اقا میشه یکم سریع تر برید گفت هاننن؟ کجا میخوای بری؟ منم مقصدو گفتم تا...

دو تا زن اومدن گفتن ما یه مسیر دیگه میریم ماروهم ببر درحالیکه کلا مسیر  تاکسی با اونا فرق میکرد منم گفتم مسیرم با شما فرق میکنه راننده احمق تند برگشت گفت تو چیکاره ای هرا دلم خواست میرم منم یه فحش خیلی بد دادم و پیاده شدم تتد درو بستم ولی کاش پلاکشو عکس میگرفتممم تحویل پلیس یا مرکز تاکسی میدادم دیگه حالیش بشه حرومزادهههه اصلا با چه حقی با این طرز رفتار تاکسی داره؟ خلاصهه بگم خیلی مراقب باشین شبیه خرابکارا بود رفتارش

برای شکایت از تاکسی شهرداری، می‌توانید از سه روش استفاده کنید: تماس با سامانه 1888 تاکسیرانی، ارسال ...

ولی اگه تاکسی شهرداری نبود از همین ماشین زردا بود چی؟